IRC-Galleria

(Yllä näkymä Porin Kirjurinluodosta.. ja oikein näkyy Porin Karhun kotipaikkakin, Porin Olut -tehas..)


Tiedättekö mikä on hyvin huvittavaa?

Kävin siellä työhönottotarkastuksessa tiistai-aamuna, eikä ollut onneksi kuumettakaan enää. Jjei. :) Vaan että nuha ja yskä olivat edelleen, terkkis sano heti ettei oo mitään järkiä tehä kuulokoetta ko en mie siinä kuitenkaan mittään kuulis.

Mut se mikä on huvittavaa, on se, että se mittas mun verenpaineen liioittelematta viis kertaa. Ko kolmella kertaa se kone jolla se mitataan, ei löytänyt multa ylipäätään verenpainetta, ja sitte niillä parilla kerralla joilla se sen löysi, niin näytti niin matalaa ettei terkkis uskonu sitä mahdolliseksi...

Ja voi että oli huvittavaa nähä sen ilime ko totes että "joo, sulla tota ylipainoakin on".. Ko sillonhan piettäis olla verenpaine korkiammalla. Ja lisää hupia mä sain siitä ko se totes että "nä saat sitte ihan rauhassa napostella salmiakkia niin paljon ko tykkäät" ja mä totesin et niihän oon tähänki asti tehny... Heh, se tuijotti mua haavi auki, niinko olisin ollu joku ufo tai vastaavaa...


Muuten on taas ollut tosi kivaa, sen maanantain jäläkeen siis. Ja tiistaikin oli vielä vähän niin ja näin -päivä. Mutta vaikka edelleen vaivaa pieni nuha ja yskä, niin viikonloppu oli kyllä pitkästä aikaa yksi parhaista! Mitään sen kummempaa ei kyllä tehty, mutta kuitennii. :)

Sääkin suosi loppuviikon, oli kauniin aurinkoista, ja lämmintäkin piisas ihan kivasti... :) Aurinkoa oli kiva käyä ottamasa, ite asiassa käytiin Kirjurissa sekä keskiviikkona että lauantaina. :) Ja samalla söin keskiviikkona ekat mansikatkin tänä kesänä <3 Ne kyllä tosin olivat Belgialaisia, vaan että ihanan makeita ja raikkaita silti. Ja olivatpahan halvempia ko suomalaiset... :)


Tosin se tässä nyt on, että olis vaan niin kiva asua josain muualla ko porukoitten tykönä. Ei vanhemmissa sinällään mitään, mutta kun olis vähän niinko omat tavat hoitaa asioita, ja nyt sit piettäis taas taipua kolmeksi kuukaueksi hoitaan asiat niinko äiti ja isä hoitaa ne, vaikka ne tavat itestä tuntuis kuinka tyhmiltä tahansa.... ÄÄK!

Vaan että ei, on se taas kuitennii kiva olla täälläki päi Suomea välillä, saa viettää aikaa porukoitten kanssa, pystyy näkemään täällä päin asuvia kavereita ja niin pois päin... :) Ja mikä ehkä parasta: eipä tarvii miettiä, mistä repis rahat ruokaan, ko isä ja äiti maksavat ne. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.