IRC-Galleria

anon0085

anon0085

totally in love
hei päivis. tänään oli musiikkiteatteria niin kun eilen ja toissa päivänä ja huomenna. tänään myöhästyin puolitoista tuntia, kun en aamulla herännyt, eilen myöhästyin vain puolituntia! tein äsken kinkkukiusausta, koska voileipäkinkkuni olivat menossa pilalle... mutta olin unohtanut ostaa kermaa niin mulla oli yksi kananmuna kaapissa ja sitten vähän improvisoin, voi tulla aika heikkoa kiusausta! mutta minulla onkin suden nälkä, etten taida sita kauheammin maistella! öö perjantaina oltiin täällä taas tyttelöitten kanssa hmm.. viettämässä iltaa! nauroin aika mekana! vaikka olinki aluksi ihan tylsä ja väsynyt mutta niin se aina se tunnelma kohottaa minunkin fiilikset kattoon! hmm ja nukahdin kesken puhelun ja heräsin yöllä helvetillisestä kylmyydestä vaikka mulla oli kaikki kamppeet päällä!! eilen illalla unohin lukea psylogian kokeeseen ja tänään onki sitte ihan liikaa hommaa, mutta oon jo tottunut! ja sitten öö olen syönyt ja herkutellut koko viikonlopun ja minulla on öö euro rahaa!! nyt juhulitaan! eilen tein pipon mutta siitä tuli ihan paska ja pittää purkaa sitä vähän joo! sitten en ole peseytynyt koko viikonloppuna oon ihana hikipuro<3 varmasti tykkäisit!

ps. niin ja mulla on ollu perjantaista asti jotain onnettomia drinkkejä pöyvällä.. äsken vasta vaivauduin ja kaadoin ne pois! muhah!

ja ainiin kiersin tänään henkan kans poihjois norjaa ja aasiaa! oli aikamakkeeta vähän pelotti mutta siltiki oli siistiä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.