IRC-Galleria

anon0085

anon0085

totally in love

Blogi

« Uudemmat -

TYTILLE 7. joulukuuta 2008Maanantai 08.12.2008 00:41

Etsi kirjainten joukosta nämä sanat
ida
tytti
best
poika
4-ever

a s i j k p o i k a t u r j
d m u t y o p u l k e e i
i o u j y l o p p y e r t y
i u t j t n d j l ö i l p ä o
b e s t y i j h g d j k l p
i k o i i 4 - e v e r o p ä l

[Ei aihetta]Maanantai 06.10.2008 17:22

Taas vituttaa ja on aika purkaa tuntojani. Olen vittu tietotekniikan tunnilla ja täällä on ihan vitun paskaa. En jaksa olla enää täällä vitun netissäkään, kun on kumminkin viides tunti menossa ja vielä puiolitoista jäljellä. Vittuun ylä- ja alatunnisteet!

NO HUHU!Maanantai 10.03.2008 19:19

ketuttaaa! voiko olla tämmönen mielipuoli huhu. mutta kumminki meikällä taitaa olla vitun siisti kämppä täällä ei voi tehä yhtään mitään, ei ees kattoa telkkaria ko ei oo sitä vitu digidigi no huhu! joo ja sitte täälä paska oulussa on aivan vittu hirveä kura keli no huhu ja vittu nämä näppäimetkään ei meinaa toimia onpa vitun siistiä hakata näitä täällä niinko joku mielipuoli. no hhuhu ja puhelin tippu lauantaina tiskiveteen ja meni paskaksi no huhu.

talking heads - the book I readKeskiviikko 30.01.2008 16:05

Im writing bout the
Book I read
I have to sing about the
Book I read
Im embarassed to admit it hit the soft spot in my heart
When I found out you wrote the
Book I read so

Take my shoulders as they touch your arms ive
Got little cold chills but I feel alright the
Book I read was in your eyes oh oh

Im living in the future.
I feel wonderful.
Im tipping over backwards
Im so ambitious
Im looking back im
Running a race and youre the book I read so

Feel my fingers as they
Touch your arms
Im spinning around but I feel alright
The book I read was in your eyes

Im living in the future
I feel wonderful
Im tipping over backwards
Im so ambitious
Im looking back im
Running a race and youre the books I read so

Feel my fingers as they touch you arms im
Spinning around and I feel alright
The book I read was in your eyes

minä seison käsilläni vedessä!Tiistai 27.11.2007 16:03

herra jumala kuinka ruma ihminen olen ollutkaan ennen, tai ainakaan en oo ollu kauhia kuvauksellinen! voitte käydä vaikka tarkistamassa leeniksen kansiosta! huhu! no tänään en oo kans kauhian kaunis, tuli hoppu kokeeseen tai no myöhästyin sieltä! mutta se hieman piristi että se koe meni pirun hyvin! muuten osaako joku auttaa: kun kartion malliseen sademittariin annetaan korkeus ja sen suu aukon halkasija ja sitte kysytään että kuinka korkealle mittarin veden pinta nousee ko yön aikana sattaa 12mm vettä. niin kuinka se lasketaan. alotin silleen, että laskin sen kartion tilavuuden, kun oli siis tiedossa se korkeus ja halkaisija, en tietenkään nyt muista niitä lukuja! öö ja sitte meni sormi suuhun ku se tilavuushan tulee esim cm kolmanteen ja öö millimetrit on millimetrejä! miten se lasketaan apuuuuuuu! hmm ja hei mun huulet kuivaa!
mun pittäis mennä suihkuun kun tosiaan aamulla tuli hoppu ja näytin aiiiiivan kaamilta tänään koulussa mmmh naminami oisit rakstunu kollarit ja mmmh! päivi oi töni mut suihkuun en jaksa mennä!
moro!

[Ei aihetta]Maanantai 12.11.2007 21:29

ei tullu oikiaa ihmistä minusta! voi räkä.

Päivi rakas!Maanantai 12.11.2007 04:50

Oi, tiedätkö löysin taas tämän internetin ihanan maailman ja elämä rullaa! En taidakkaan mennä huomena laa/soa:an, vaikka jossain vaiheessa kovapäisenä ihmisenä päätin, että menen sinne. Hmm oon aika hyvä huijjaan itteäni hihii! Tiedätkö Päivi! Olen muistellut kaiholla kulta aikaamme kun olin vielä 16 kesäinen ja vietimme suurimman osan päistä yhdessä, tai no useimmiten se oli yö aikaa! Täytyy sanoa, että olen kaivannut sinua ja olen odottanut yhteyden ottoasi, mutta kun sinusta ei kuulunut niin päätin itse ottaa härkää sarvista! Olen ajatellut että voisimme ehkä unohtaa kaikki menneet ja aloittaa puhtaalta pöydältä, mitä sanoisit siihen? Olen varma, että sinäkin olet kaivannut minua jollain tasolla äm ai rait!
No nyt voin kertoa hieman kuulumisistani! Tulin tänään sodiksesta, olin siellä juhlimassa ystäväni anden täysi-ikäisyyspäiviä! Ja sitten vierailin myös tätini irpun syntymäpäivillä! Täytyy kyllä myöntää, että juhlin oikeen olan takaa ja nyt vähän ketuttaa kun kaikki on niin kuin sekaisin. Kämppäni on kuin no hmm pommin jäljiltä, mutta sen sinä varmaan arvasitkin! Mutta nyt on myös pääni sekaisin! On niin kovin paljon muistettavaa, että en vaan saa niitä kaikkia pysymään mielessäni! Täytyisi kirjottaa lappu ja alkaa toimia. TOIMI TOIMI TOIMI! ei ei ei toiminut. voi minua. Olisi mukavaa jos äiti vain tulisi ja laittaisi minut kuntoon, kiristäisi paria mutteria ja pistäisi öljyä saranoihin! Ruokkisi minut kuin lintuemot ruokkii tipusiaan ja siivoaisi minun sotkut kuten jokainen äiti siivoaa poikiensa huoneet! Päivi eikö olisikin hienoa? Etkö sinä koskaan haaveile tuollaisesta!
Niin juu! ja kävin tänään isullakin kun oli se isujenpäivä! Luulen, että isu oli onnellinen kun kävin kylässä, vaikka se olikin kovin nopea visiitti. Mutta halasin sitä kovasti ja lupasin tulla pian uudestaan. voi isu!
Hmm minusta tuntuu, että minun täytyy huomena aloittaa uusi elämä! Semmoinen elämä, mikä kaikilla muilla kilteillä tytöillä on. Niillä, jotka junassa puurtaa matematiikan läksyjä! Sellainen minusta tulee huomena! Usko pois. Huomena menen kouluun klo.11.15. Ellen sitten ole niin reipas, että menen jo 8.15. Saa nähdä. No kumminkin sitten olen päivän oiken reipas koulussa ja niin joo! Syön aamulla myös aamupalan, koska kiltit tytöt syö aamupalan. Juu niin olen siellä koulussa, enkä syö ruokailussa liikaa vaan sopivasti ja sitten koulun jälkeen menen tanssireeneihin, jonka jälkeen tulen kotiin ja silloin minusta vasta reipas tuleekin! Oijoi kuinka siivoan ja laitan kodin kuntoon, olen kuin Kerttu kodinhengetär konsanaan! Sitten teen läksyt. ja sitten menen nukkumaan!
Ja nyt minun täytyy mennä nukkumaan! Sillä kiltit työt nukkuu yössä ainakin kahdeksan tuntia! No minä en aivan kahdeksaa kerkeä, mutta minustahan tuleekin kiltti vasta huomena.

Moikka moi Päivi! Kuulemisiin!

ps. mun masuun sattuu.

pps.
And I'm afraid I need my baby
I'm afraid he doesn't know it yet.
Someday I will tell him maybe
It's been like this since I don't know when,
But it's great.
No siitä kreitistä en tiiä.

[Ei aihetta]Sunnuntai 25.03.2007 17:08

pps. muuten! jätin sen historian kurssin kesken. huuh se oli kivaa, nyt on helppoa koulussa! ja oon aika hyvin heränny kouluunki! ja minun huone on aika siisti. oon mestari muuttuja!

oi päivi päiviiiii!Sunnuntai 25.03.2007 17:06

VIddu mun takut ei aukee! mulla pelottaa että niitten sisään on pesiny hometta ja kukkakärpäsiä. mmmh NAMII! oon isillä täällä on pölystä jak. tänään meen kämpille siellä on aika siistiä, paitti jäi perjantaina peti petaamatta ja hesari puoleksi luettuna lattaialle. uups anna anteeks mama. huomena minun pitäisi ojentaa opettajalle englannin aine: kas näin olkaa hyvä madaaam. mutta ongelma on nääs siinä etten ole tehnyt sitä! aiheena ois tehä myyntipuhe tai valituskirje, en jaksa MÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!! vois lähtiä lenkille Pepin kaa ku aurinko paistaa ja junaki lähtee vasta kuuelta. moro sii juu!

ps. tuu taikoon mun tukka suoraksi! viddu.

Oi Päivi.Maanantai 19.02.2007 16:48

No ei saatana, oon ehkä lusmuimmista kaikkein lusmuin. Pääsin tänään kouluun 13.30! Hurraaa! Ja sitte nyt oonki jo vapaa. Hmm jaksoa menny kaks ja puol viikkoa ja oon ollu yhellä historian tunnilla aika suoritus. Hmm no kaikesta huolimatta ajattelin unohtaa kaiken ja alottaa huomenna uuen elämän: herätä kouluun ajoissa, ei enää poissa oloja, syyä hyvin ja suht terveellisesti, ulkoilla, tehä läksyt ja mennä aikasin nukkumaan. Ja joo ajattelin siivota kämpänki! Ja vielä silleen että se pyssyy siisitinä.
Ja vittu en tajua miten tyypit voi olla niin vitun ääliöitä ja ärsyttäviä huuh god! siis ei semmoset hyvät tyypit vaan semmoset u know, idiots.
Niin ja vittu tänään unohin kämpille avaimet ko lähin ja kaikki mennee päin seiniä. I love this shit!

Moro nyt.

ps. haluttaa jo kattoa Gilmoreja!
« Uudemmat -