IRC-Galleria

anon0085

anon0085

totally in love

Jumalan siunausta!Perjantai 03.03.2006 17:20

jea äiti tuli viime yönä o3.15 mua vastaan linja-auto asemalle. niin hyvät äitit tekkee, potkuttelee keskellä yötä järjettömässä pakkasessa tuhlaaja tyttöjä vastaan. rakastan mammaa! sitte se käski istua potkurin kyytiin ko oli niin hyvä keli potkutella mutat eipä arvannukkaan että olin läskikasa ja, että vauhti hidastu minimaaliseksi! ja pakkanenki alako tappaa minua niin nousin ja potkuttelin kotiin ja äippä käveli. sitte otettiin teetä leipää ja namia suklaa kakkua! ja sitte vähän juteltiin ja muuta ja päästiin nukkuun joskus puol viieltä..
aamulla äiskän kans juteltiin kaikkea sitte esittelin äitille vähän seppo paarmaa ja jukka poikaa & kompostikoplaa ja sitte vielä jamie cullumia. viimesestä se vissiin tykkäs ko se vaan käveli pitkin kämppää ja kuunteli sitä. ja olin ihan äimänä ko äiti tiesi smooth operatorin! meijän äiti armoton souvari fani!!
kävin hammaslääkärissä, ootin 40 min että pääsin sisään, mutta oli ihan mukavaa lueskella lehteä.. sitte jäin sinne vastaanotolle vielä vaikka kuinka pitkäksi aikaa ko oli yka vanaha tuttu siellä! sitte tulin vähän käväseen kirsussa, mutta en voi lainata mitään ko ei oo korttia matkassa:|
tänään meen leenikselle ja siellä on mega pileet. oon niin onnellinen :)

elämäni rullaa taas raiteillaan, aurinko paistaa ja elämä on ihanaa. alkaispa hiihtoloma joka aamu! jumala on varmaan osoittanut minua armon sauvalla ja lähettänyt onnea polulleni.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.