IRC-Galleria

anon0085

anon0085

totally in love

Päivi rakas!Maanantai 12.11.2007 04:50

Oi, tiedätkö löysin taas tämän internetin ihanan maailman ja elämä rullaa! En taidakkaan mennä huomena laa/soa:an, vaikka jossain vaiheessa kovapäisenä ihmisenä päätin, että menen sinne. Hmm oon aika hyvä huijjaan itteäni hihii! Tiedätkö Päivi! Olen muistellut kaiholla kulta aikaamme kun olin vielä 16 kesäinen ja vietimme suurimman osan päistä yhdessä, tai no useimmiten se oli yö aikaa! Täytyy sanoa, että olen kaivannut sinua ja olen odottanut yhteyden ottoasi, mutta kun sinusta ei kuulunut niin päätin itse ottaa härkää sarvista! Olen ajatellut että voisimme ehkä unohtaa kaikki menneet ja aloittaa puhtaalta pöydältä, mitä sanoisit siihen? Olen varma, että sinäkin olet kaivannut minua jollain tasolla äm ai rait!
No nyt voin kertoa hieman kuulumisistani! Tulin tänään sodiksesta, olin siellä juhlimassa ystäväni anden täysi-ikäisyyspäiviä! Ja sitten vierailin myös tätini irpun syntymäpäivillä! Täytyy kyllä myöntää, että juhlin oikeen olan takaa ja nyt vähän ketuttaa kun kaikki on niin kuin sekaisin. Kämppäni on kuin no hmm pommin jäljiltä, mutta sen sinä varmaan arvasitkin! Mutta nyt on myös pääni sekaisin! On niin kovin paljon muistettavaa, että en vaan saa niitä kaikkia pysymään mielessäni! Täytyisi kirjottaa lappu ja alkaa toimia. TOIMI TOIMI TOIMI! ei ei ei toiminut. voi minua. Olisi mukavaa jos äiti vain tulisi ja laittaisi minut kuntoon, kiristäisi paria mutteria ja pistäisi öljyä saranoihin! Ruokkisi minut kuin lintuemot ruokkii tipusiaan ja siivoaisi minun sotkut kuten jokainen äiti siivoaa poikiensa huoneet! Päivi eikö olisikin hienoa? Etkö sinä koskaan haaveile tuollaisesta!
Niin juu! ja kävin tänään isullakin kun oli se isujenpäivä! Luulen, että isu oli onnellinen kun kävin kylässä, vaikka se olikin kovin nopea visiitti. Mutta halasin sitä kovasti ja lupasin tulla pian uudestaan. voi isu!
Hmm minusta tuntuu, että minun täytyy huomena aloittaa uusi elämä! Semmoinen elämä, mikä kaikilla muilla kilteillä tytöillä on. Niillä, jotka junassa puurtaa matematiikan läksyjä! Sellainen minusta tulee huomena! Usko pois. Huomena menen kouluun klo.11.15. Ellen sitten ole niin reipas, että menen jo 8.15. Saa nähdä. No kumminkin sitten olen päivän oiken reipas koulussa ja niin joo! Syön aamulla myös aamupalan, koska kiltit tytöt syö aamupalan. Juu niin olen siellä koulussa, enkä syö ruokailussa liikaa vaan sopivasti ja sitten koulun jälkeen menen tanssireeneihin, jonka jälkeen tulen kotiin ja silloin minusta vasta reipas tuleekin! Oijoi kuinka siivoan ja laitan kodin kuntoon, olen kuin Kerttu kodinhengetär konsanaan! Sitten teen läksyt. ja sitten menen nukkumaan!
Ja nyt minun täytyy mennä nukkumaan! Sillä kiltit työt nukkuu yössä ainakin kahdeksan tuntia! No minä en aivan kahdeksaa kerkeä, mutta minustahan tuleekin kiltti vasta huomena.

Moikka moi Päivi! Kuulemisiin!

ps. mun masuun sattuu.

pps.
And I'm afraid I need my baby
I'm afraid he doesn't know it yet.
Someday I will tell him maybe
It's been like this since I don't know when,
But it's great.
No siitä kreitistä en tiiä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.