IRC-Galleria

haaste 2Maanantai 20.02.2006 22:19

o4sis haastoi.

Kerron mitkä viisi tavaraa (ei asiat,eikä ihmiset) minulle on tärkeimpiä kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä.Ilmoitan ne viisi henkilöä haasteen lopuksi ja käyn ilmoittamassa haasteesta heidän kommenttilaatikkoihinsa."

1) Kännykkä - aina mukana :D jäisin bussista/koulusta pois, jos se on jääny kotiin. Ilman sitä ei vois pitää kaikkiin yhteyttä. (en haluu jättää kaikkee mesen varaan ;D)

2) Mp3-soitin/cd-soitin - kuuntelen aina musiikkia.

3) Tietokone - se on elämäni, vietän sen kanssa aikani.

4) Digikamera - millä sit ottaisin galleriaan kuvia ;D

5) Bussikortti - sillä mennään kouluun ja sen kans pääsee melki minne vaan ;D vaikka sit juna-asemalle jne.


En jaksa haastaa ketään, voitte ihan vapaasti ottaa sit tän tästä ja vaik pistää mun nikin ;D

MuistoiMaanantai 06.02.2006 17:32


Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjoita kommentti, jossa on muisto sinusta ja minusta, vaikka emme edes puhuisi usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan sinusta.

ora akkeliSunnuntai 05.02.2006 14:00

Sinä kysyit:

Kuka on antt|?

Oraakkeli vastasi:

Iisakki.

jätte kiva :D

Haaste!Perjantai 03.02.2006 22:47

Haaste. Lähettäjä Tarja (tarjuccia)

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Kun syön (varsinkin seurassa), niin pyyhin koko ajan suupieliäni, vaikka tietäisin, että ne ovat puhtaat.

2. Tietynlainen asennevammasuus kaiken kanssa. Periaatteessa pitää olla eri mieltä (toki huumorilla).

3. Suutun ja otan itseeni asioista. Siinä riidellessä unohdan asioita ja loppuviimein en edes muista, että mistä olen riidellyt.

4. Kun lopetan puhelun, sanon aina sanoja "joo, noni, hmm, kiva". Tästä saan myös kuulla ;D Puhelun lopettaminen on vaan niin vaikeeta :D Mitä sillon pitäis sanoa ?

5. Aina, kun syön, toisen jalan (yleensä oikean) pitää olla toisella tuolilla sillai hassusti. Välillä syön myös niin, että kummatkin jalat on ihan hassusti ja syön sillai sivuttain.

Haastan:

eini

c_la

kichiko ei suostunut, joten haaste menee juhiis :lle

vitulius

henari^ ei suostunut, joten haaste menee cxs :lle

joulu <3Lauantai 24.12.2005 14:12

Ehk oudoin joulu ikinä.
Tää ei tunnu niin paljoo joululle kun viime vuodet.
Kai johtuu siit, että aika on kulunu nyt lukiossa ja töissä ollessa
paljon nopeammin.

Niinh, hyvää joulua kaikille <3 Tehkää siitä anttimainen :D

Mulle kuuluu oikeen hyvää (: Asiat menee hyvin <3
Haluisin kyllä itseasiassa viettää joulun vaihteeksi mielummin
vaikka rakkaimpien ystävien ja muiden ihanien kanssa, oon vaan
jotenkin kyllästyny olemaan kotona joka vuosi.

niihTiistai 13.12.2005 23:22

Mul oli tänään työpäivä,
ulkona on sairaan kylmä :l
sain tänään kolme liittymää,
tein töitä neljä tuntii :l
ainaskin ees vähän.

Tarja kysy mua ulos,
ulkona oli kivaa.
no ainakin Tarjalla oli.
tupakkitauko meinaan.
ulkona tarkottaa siis
ulkoterassii ;)

Vois olla jo lauantai, sillon
iltapäivällä meen kat-
tomaan Wallace & Cromit tms.
uskon, että se on aika hyvä :)
niimpä.

Perjantaina hiphophouse esitys.
anttia jänskättää ! On muuten
hieno koreo.
asimon äitee ;D sit tuleekin
lauantai,
leffaan <3
en jaksa odottaa :l

Kukaan teistä ei tajua, joten älkää kysykö.

Muse.Maanantai 28.11.2005 17:14

Ajattelin tässä nyt päivitellä tätä päiväkirjaa, kun en kuitenkaan kirjottele tähän kun about kerran viikossa. Nyt on ollu koeviikot. Kemia, matikka, maantieto, enkku ja ranska. Muut oon tehny paitsi ranskankokeen. Kaikki paitsi enkun koe on tuntunu menneen ihan hyvin :). Huomenna meen näyttämään opettajalle mun kuvistöitä ja toivon et sieltä tulis ysi :l pikkusen vituttais jos olis vaan kasi :(

Oon tehny kaikkee muuta paitsi lukenu. Tiila oli meillä torstaina ja perjantaina :D Juotiin kokista ihan vitusti ja sitten sille oli kai tullu riippuvuus ja näppyikin :D sain jotakin aikaseks ! Sit mun piti lukea viikonloppuna kokeisiin :D En mä jaksanu. Oli paljon kivempaa viettää aikaa Seelan kanssa :) Oli ylimääräset harkat street styles tunneilta - onneksi. En osannu sitä ollenkaan, mutta nytkun osaan koreografian niin voin harjotella kotona ja hiota sitä. Varsinkaan kun en pääse perjantaina harkkoihin. Sillon on parempaa tekemistä <3 Meen kierteleen ja sitten meen kaverille yöks :) Ehkä kivointa nähdä taas ihmisiä pitkään aikaa :)

heij.Lauantai 19.11.2005 23:07

uus modi <3

aah! It's fairplay.Lauantai 12.11.2005 14:10

No niin, tää on ollut semmonen viikko, jota kukaan ei toivo ittellensä. Koko ajan oon ollu menossa. Sanonkin kaikille, että oon päivät koulussa, illat töissä ja yön koneella, joten miten muka ehtisin tekemään jotaki läksyi :D DAA! Mullahan on oikea asenne, right? Jooh, ajattelin tässä kyllä vähän tsempata joka asian suhteen. Ekaks koulu, rupeen tekemään kaikki läksyt (jos jaksan, joka on tosiaankin mahdottomuus x)), sitten kaverit. En oo nähny kavereitani oikeen yhtään. Vähän näin kavereitani eilen, mm. Kallen. Sen jälkeen voisin vaikka tsempata töissä. Tuntuu, että oon kyllästynyt jo siihen ja en jaksais olla siellä, mutta on vähän pakko, jos tahtoo saada hyvin palkkaa. Työpaikkani onsiis aivan proviisio pohjanen. Sen jälkeen voisin sitten panostaa harkkoihin :D Pianoharkat ja Street Styles-tunnit vaan jää niin vähälle, en harjottele kotona oikein yhtään ja jään kaikessa jälkeen. Olen siis jälkeenjäänyt. Kiitos.

Nomutta hyvinhän mä olen pärjännyt, ainakin verrattuna siihen, että kuinka paljon olis ohjelmaa. Nyt herää kysymys, että kannattaako tehdä sit töitä kaiken ohelle. No empä tiedä :D Ajattelin, että kokeilen kuinka jaksan ja sitten kuukauden tai parin jälkeen mietin, että kannattaako lopettaa vai jatkanko sitten töitä.

Hurry up, it's already ten o'clock. Sunnuntai 06.11.2005 20:32

Pitkä päivä, en oo saanu mitään aikaseks. Olis pitäny imuroida, taino nyt pitäis imuroida :D Istun kuitenkin koneella. Taidan olla taas ihan nettiriippuvainen. Ei vaan jaksais tehdä mitään. Pitäis tehdä läksytkin, oon kohta kusemas ton koulun ihan kokonaan (JOO! kirjaimellisesti). En tee oikeen ikinä läksyjä :l Nomut osaan kuitenkin ne asiat yllättävän hyvin, ehkä kaikki jutut onkin ihan kertausta vielä tässä vaiheessa.

Ainoa, jossa olen kehittynyt, on kuvis. No lähinnä ehkä johtuukin siitä, että olen kuvataidepainotteisella linjalla :D Mut siis silti oon ihan paska kaikkiin muihin verrattuna. On paljon parempia ihmisiä kuviksessa puolikuviksellakin, miettii et mun pitäis olla ihan sika hyvä, koska oon kokokuviksel. Damn. Nomtu kehityn koko ajan :)
Sit sain tänään jonkun pianoinspiksenkin :D Teki yhtäkkiä mieli soittaa pianoa ihan saatanallisesti :D (kiinnostaako? kyllä varmaan). Lähinnä ihmettelin sitä siks, etten oikeen ikinä harjottele pianotunteja varten. Sinänsä hassua kuunnella miten monet mun ikäset harjottelee väh. kerran päivässä. Sanonkin aina, että mä harjottelen korkeintaan kaks kertaa viikossa :D

Nomtu kirjottelen sit joku päivä, kun vain ehtisin, lisää tänne :D saatte sitten taas lukea kaikke ylimielenkiintoista. Nauttikaa hyvät ihmiset !