IRC-Galleria

On aina niin kiva saada paketteja...Maanantai 31.07.2006 16:28

Tänään oli mahtava aamu. Heräsin 11:42, hivenen pöhnäisesti, mutta tyytyväisenä. Pyöriskelin siinä tovin, ja nousin sitten sen ulapalla, että jospa tänään olisi tullut se musiikkipläjäys, jonka tilasin keskiviikkoiltana... JA OLIHAN SE!! 45€:n arvosta päivän kuumimpia uutuuksia ja 90-luvun parhaita hittejä! Nyt Muse takoo taustalla, ja heilun propagandapaidan (tuli paketin mukana) helmat lepattaen neljän neliön henkilökohtaisella tanssilattialla! Uuuuu!

Tänään pitäisi päästä taas jotenkin arjen syrjään kiinni... ajattelin aloittaa sen kauppareissulla. Rekrytoin kämppikset mukaan ja ainoastaan sen vuoksi en nyt paina tuhatta ja sataa tunturilla kohti päivittäistavarakauppaa. Katos kun ennen kauppaa pitää käydä suihkussa ja syödä ja valmistautua ja KAIKKEE!! Nojoo, voinpas sillä välin käydä oksentamassa tänne jotain lähimmäisteni riemuksi.

Vielä kaksi viikkoa ja sitten lähden Tallinnaan viettämään sisko-sisko -laatuaikaa... En millään jaksa odottaa! Ei ole kuin vasta kolmas kerta tälle vuodelle, mutta kuka niitä laskee! DM-baar here I come enkä poistu kerran sisäänastuttuani kuin väkivalloin! NII KERTA!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.