IRC-Galleria

Voi työt!!!!Tiistai 15.08.2006 02:55

Onneksi se kesäloma loppu. Nyt jotain rutiineja ja aikatauluja kehiin, että loppuu tämä kesälomahullutus! Tänään esimerkiksi heräsin jo 9:28. Ja seuraavat neljä minuuttia mietin sitä, että miten on mahdollista, että kello oli herättämässä 8:30, ja kuitenkin herään vasta nyt. Muistan kaksi torkkua... sitten hetkittäinen virkoaminen 9:23 ja 9:26. Päättelin sitten, että kyseessä oli jokin häiriö aikajatkumossa, ja nousin ylös. Seuraavan tunnin söin pahaa leipää aamupalaksi, ja luin hesaria. Ekaluokkalaiset menee kouluun. Helsinkiläiset pelkää metrossa. Israelilaiset hävittää Libanonia maailman kartalta tulitauon kunniaksi. Amerikassa mieliosoitetaan TAAS Bushia vastaan. Maraton-juoksu on elämäntapa (NONI!! En maksa turhaan hesaria kun kerta muistan jotain vielä illallaki!)

Seuraavan puoli tuntia surffailin osuuspankin (ei vieläkään rahaa), yliopiston (ei vieläkän vaihtopaikkaa tai kursseja) sivuilla ja DMMB:ssä (aina yhtä kiva. Kyllä jotku ottaa DM:n vielä vakavammin kuin MÄ!) Seuraavat puolitoista tuntia tuijotin haastattelurunkoa vankkana aikomuksenai särmätä se kuntoon perjantaiksi. Loppujen lopuksi korjasin pari pilkkuvirhettä ja pyyhin parit turhat välilyönnit pois.

Koska tehokas graduilu ei nyt onnistunut, päätin lähteä kirjastoon. Mikähän vamma sekin oli, kun yleensä 3km tuntuu Badwaterilta, jos ei ole muuta asiaa kaupunkiin. Ja nyt kuitenkin painuin renkaat vinkuen ja parkkeerasin musiikkiosastolle vain todetakseni, ettei mitään kiinnostavaa ollut TAASKAAN paikalla. Poimin vanhoja tähtien sotia lohdutukseksi ja koukkasin yliopiston mikroluokkaan hengittämään akateemista ilmaa.

Kotona totesin taas poikkeaman aikajatkumossa, koska kaupunkiseikkailuun oli kulunut vain 52 minuuttia. No ryhdyin sitten pakkailemaan selviytymispakkausta huomiseksi. Yllättäen selvisin vajovalla repullisella...

Töihin vielä 2,5h. Kämppis rekrytoi katsomaan Fargoa, time well spent. Mitä mahtavia hahmoja!!! Ei yhtään statistia eikä parinminuutinmassakohtausmiestä... Onko tosi, etten ole katsonut ainuttakaan Coen-miesten elokuvista. Ladykillers meni läheltä, mutta taisi hävitä jollekin typerälle spektaakkelille. Korjattava heti!!

Ja lopultaki töihin!! Outoa. Kuinka kauan voi mennä sen saatanan hevin ottamiseen?!?! Entä yhden käytävän pahvinpoistoon?!?! Haistan passiivis-aggressiivista käyttäytymistä. Mjoo... olis voinu olla huonompiki kesäloman lopetus. Ei edes ihmiset tympiny, paitsi se yks lakimies, joka ei näköjään löydä muuta kauppaa, minne tulla aukomaan päätään.

Summa summarum: Ensimmäinen tehokas päivä kahteen viikkoon! Tästä lähin otan lomat rahana!

Eesti on myyyyy miiiind!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.