IRC-Galleria

Hyvä päiväTorstai 24.08.2006 04:29

Tänään oli hyvä päivä, vaikka en nukkunut viime yönä. Töissä oli sitä samaa, se ei ollut järin hääviä, eikä siitä sen enempää. Kävin kaupungilla. Ostin lipun Hanoi Rocksin keikalle, ja kävin kysymässä, mitä tatuointi maksaa. 60€. Ei paha. En uskaltanut varata aikaa vielä. Täytyy varmaan vielä yrittää harkita, jottei alkaisi kaduttamaan. Niillä tatuoijamiehillä oli varmasti hauskaa... löivät varmaan vetoa siitä, että tulenko koskaan takaisin. No toivottavasti niilläkin oli hyvä päivä. Ja toivottavasti jompikumpi löi vetoa sen puolesta, että tulen takaisin (rohkeutta, rohkeutta my friend).

MUTTA kun tulin kotiin, niin surffasin netissä pari tuntia katselemassa kaunista miestä youtubessa. Tuli hyvä mieli. Kämppiksen kanssa käytiin reippailemassa, vaikka jalat olivatkin turhan jumissa eilisestä, ja sen jälkeen oli onnellista syntyä uudelleen suihkussa.

JA SITTEN katsoin hyvä elokuvan, jossa tuhottui paljon tyhmiä ihmisiä tyhmästä saarivaltiosta. Elokuvassa oli ihana mies (eri kuin youtubessa). Massamediaan putkahtelee tällaisia kiitettävän useasti. Ja näissä median ulostamissa ihanissa miehissä on parasta se, että ne voi kuvitella ihmisinä ihan millaiseksi haluaa. Normaalisti mielikuvitusmiehissäni suurin ongelma on se, että en keksi miltä ne näyttävät. Luovuudellani on yllättävän ahtaat rajat. Mutta kappas vain, meillähän on tällainen asia, kuin yliesteettinen (ja sekstistiseksikin haukuttu) joukkoviestintä, josta voi poimia sopivan esityksen milloin mihinkin tilanteeseen. Aika pitkä miinus on se, ettei näihin mielikuvitusmiehiin saa mitään fyysistä kontaktia, mutta väliäkös sillä, jos ei ole parempaa tarjolla. Kutsukaamme heitä jatkossa, vaikka kollektiivisella nimellä Mr Feathers.

Muutamia staatisia Mr Feathersin piirteitä ovat muunmuassa:
- Mr Feathers on paikalla vain ja ainoastaan silloin kun sitä tarvitaan.
- Mr Feathers ei esitä vaatimuksia tai osallistu millään tavalla minun ajankäyttöni suunnitteluun.
- Mr Feathers ei ole koskaan vihainen tai murjota mistään.
- Mr Feathers ei syö ruokiani, sotke kämppääni tai varasta peittoani.
- Mr Feathers on aina samalla tuulella kuin minäkin.
- Mr Feathersin kanssa voi jutella milloin ja mistä vaan.
- Mr Feathers ymmärtää kaiken, mitä yritän selittää, vaikka suullinen ilmaisuni on ajoittain niin käsittämätöntä etten saa itsekään selkoa siitä.
- Mr Feathers olemassaolo ei tarkoita sitä, että kaipaisin poikaystävää.
- Mr Feathers näyttää aina hyvältä, ja on saatanallisen seksikäs.

Mr Feathersin fyysiset ominaisuudet, käyttäytyminen ynnä muut vastaavat seikat vaihtelevat tilanteen ja tarpeen mukaan. Tämäniltainen Mr Feathers näyttää Cillian Murphyltä, puhuu vähän, mutta asiaa, ja käyttäytyy coolin välinpitämättömästi. Enemmittä jaaritteluitta poistunkin tästä vaihtoehtoulottuvuutteeni, enkä suostu palaamaan sieltä ennen aamua.

Tosielämä on muutenkin yliarvostettua, eikä tällä hetkellä ainakaan palvele tarkoitusta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.