IRC-Galleria

Kesän kliimaksiKeskiviikko 27.09.2006 02:10

Tässä sitä nyt istutaan ja ollaan tosi typeriä. Toissä yönä kaaduin TAAS (humalassa) pyörällä. Tällä kertaa juopon tuuri petti, ja nyt on linkattu hankalasti kaksi päivää kepeillä. Käsiä ja hartioita särkee, jalkaa ja poskea jomottaa. Ilta oli kyllä muuten hyvä. Oikein hyvä pitkästä aikaa. Mukava ihminen muuttui entistäkin mukavammaksi, kun kyyditsi minua ystävällisesti ympäri kaupunkia koko eilisen päivän. Ja kämppiksiäkin oli mukava passauttaa ja olla raukkaparka. Mutta nyt alkaa jo tympiä. Ja kaikkien saarnoja kuunnellessa vielä enemmän.

Tänään tuntui, että paranen, ja liikuinkin kokonaiset parisen kymmentä metriä ympäri keittiötä ilman keppejä. Nyt sattuu, ja jalka muistuttaa koon puolesta hunajamelonia. Hetkisen jo kuvittelin, että se olisikin vain joku typerä venäytys, jonka olen minimaalisen kivunsietokykyni vuoksi kuvitellut pahemmaksikin. Voisin ihmeparantua sunnuntaiksi. Mutta ehkä se Pirkka on sitten kuitenkin hylättävä.

Voi itkun itku!!! Voiko olla vastenmielisempää olotilaa kuin olla liikuntakyvytön. Todella raivostuttavaa. Ja kaikkien maailman ihmisten armoilla. Esimerkiksi naapurin, bussikuskin, kenen tahansa onnettoman, joka sattuu tulemaan millä tahansa ovella vastaan. Ja sitten, kun kiitän, kaikki kattelee, että mitä ihmettä minä kiittelen. Ihan niinkuin sattuisin olemaan siinä sitä varten, että kaikki voivat tuntea itsensä hyväksi ihmiseksi tekemällä jotain keppityttöparan hyväksi. Ainiin ja ketä voi syyttää? *murinaa*

Typerätyperätyperä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.