IRC-Galleria

And Back Again!!Keskiviikko 11.10.2006 16:35

Noniin oulunlääniekskursiosta on taas selvitty, vaikka tiukkaa tekikin. Alun perin oli tarkoitus lähteä matkustamaan maanantaina, mutta Tampere, ja pakollinen paluu työ- ja kouluelämään, ei siinä vaiheessa juurikaan kiinnostanut. Päätin siis jäädä Ouluun pitämään keskiyönmessua DM:n kunniaksi hyvässä seurassa. Ennen pakkomielteenuudistamisprosessin kliimaksia yhdessätuumin heräteostimme ylihintaisen liveäänitteen. Eläköön kulutusjuhla ja lihavien megalevy-yhtiöiden markkinointikoneistot, jotka kynivät onnettomat fanit näiden huutaessa hurmiotansa kulutuksen katharsiksessa. Ja eläköön Visa.

Tiistaina puolestaan oli tarkoitus lähteä ensin seitsämän junalla, mutta se siirtyi ensin 10:een, sitten 13:een ja lopulta rautatieasemalle asti pääsin vasta 15:45. Pikajunassa istuin tunnin verran odottelemassa, että yhden onnettoman ihmispolon , jonka hetkistä aiemmin lähtenyt Pendolino oli armollisesti päästänyt kärsimyksistään, maalliset jäännökset saataisiin siivottua Kempeleen ratapätkältä. Kotona olin lopulta puoli yhdentoista-aikaan, eikä siinä vaiheessa VR:n tarjoama kahvi enää juuri lämmittänyt. Siitä ihmispolosta nyt puhumattakaan.

edit: Huomaan, että oleskelu napapiirin tuntumassa vaikuttaa kielteisesti lauseenmuodostamiskykyihini, mutta paskatkos minä siitä. Hajotkaa siihen!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.