IRC-Galleria

New LifeLauantai 14.10.2006 14:24


Ennen: Suorittamista ja suorittamista ihan siitä pelosta, että tuhlaa potentiaaliaan, jos ei ole koko ajan riittävän tehokas ja fiksu. Itsekudottu lieka määräämässä käyttäytymistä ja ajattelemista osittain toisen ihmisen vuoksi, vaikkakaan syy ei ollut missään mielessä hänen. Päällimmäisenä yritys aikuistua liian nopeasti niin, että kaikki omat jutut, jotka tekevät minusta minut jäävät kaiken yleisesti hyväksytyn ja sopivan jalkoihin. Vastapainoksi onnellisia rutiineja, aamukahveja ja sunnuntaipäiviä. Syli, jonka olemassaoloon saattoi luottaa, ja kaikkivoipa turvallisuus. Muutamat pelkästään itseä varten varastetut hetket joko syyskuisella lenkillä tai yksinäisenä iltana itselle tärkeän musiiikin tai kirjan tai elokuvan muodossa. Eskapismia. Haaveilua. Jonkinasteista pettymystä itseensä, ja siihen, että liian paljon asioita on jäänyt tekemättä. Tilanteeseen alistuneisuutta, mutta itsepäinen päätös olla valittamatta, ja olla tyytyväinen kaikeen siihen hyvään, mitä on vastapainona saanut.

Nyt: Surua, ja pettymystä. Jonkinasteisia epäonnistumisen tunteita. Pettymystä toiseen ja itseensä, ja sen seurauksena kyynisyyttä ihmisiin, ihmissuhteisiin ja yksiavioisuuteen. Laiskuutta kiinnostua, ja yrittää ymmärtää toista. Kiitollisuutta siitä, että toinen osasi lopettaa yrittämisen ajoissa. Eilisen vammoja... pyrkimystä kompromisseihin, vaikka niitä ei tarvitsisi tehdä kuin kiltteyttään. Pelko kompastumisesta, joka viime aikoina on alkanut vaikuttaa pelottavan mahdolliselta. Impulsiivisuutta. Uusien asioiden oppimista elämästä, ihmisistä ja ennen kaikkea itsestään. Erilaisia ihmissuhteita. Paljon paljon ajatuksia, jotka olisi ajateltava heti läpi, jotta vuosien ajattelemattomuus saadaan nollattua. Omien ajatusten ja mielipiteiden makustelua. Ihmettelyä. Rauhattomuutta. Oma pää. Omat päätökset. Hyviä keskusteluja, paljon hyviä keskusteluja ja hyviä ystäviä, jotka kaikki taas jätän, ja aloitan alusta jossakin. Typeryyksiä. Kun lieka ei ole enää varmistamassa, huojun ensin suuntaan ja sitten toiseen, ja hakkaan päätäni turhan takia milloin mihinkin seinään. Soimaavia lähimmäisiä. Itsetutkiskelua. Oppimista. Optimismia. Narsismia.

Huomenna: Uusi maa ja uusi paikka. Uudet ihmiset. Miljoonia valintoja. Itsenäisyyttä. Kasvamista toivottavasti joksikin sellaiseksi, jota itse ja muut voivat arvostaa. Aikustumista. Uusia kokemuksia. Uusia ystäviä. Eilisen vaipumista särmättömäksi menneisyydeksi, joka väikkyy utuisesti taustalla, mutta ei osallistu nykyisyyteen. Asioiden järjestymistä. Ajatusten järjestymistä. Asioiden valmiiksi saattamista. Lisää uusia alkuja joko yksin tai yhdessä. Oman paikkansa löytymistä. Tärkeitä ihmisiä. Rauhallista onnellisuutta. Kokonaisuutta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.