IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Perjantai 02.06.2006 01:28

tänää hesas.. oli ihan ok.. ens oli pari tuntii jotain vitun opstettuu ajeluu kaupungil ja sit meil ol vajaai kaks tuntii vapaa aikaa.. käytii Nanan, Piian, Kaisan,Heidin, Niinan ja Jonnan kans syömäs ja sit hilluttii ympäri Foorumii.. Lähettii Piian kans takas busseil vaiks meil olis ollu vaiks kuin "kauan" viel aikaa hilluu siel.. Nana haukku meit luupäiks ku me ei odotettu sitä ku se kävi jossain kaupas.. Odotettiin Heidii ja Kaisaa jonku minuutin ennen ku päästiin lähtee linnanmäelle.. :D Heil vähä kesti.. No lintsil oli sit ihan kivaa.. Ehtisin mä vissii kuuteen tai seitsermään laitteeseen ennen ku piti lähtee takas busseil ja kohti Saloa..

Olin toril tänää.. Kesän eka iltatori.. Siel oli tangokuningas Paska Persekallio(Saska Helmikallio) ja mä joutusin kuuntelee sitä ysiin saakka.. Ei siin viel mtn mut sit se pyys mut ja äitin sinne takahuoneeseen kahvil... No me sit tietenkiin mentiin ku äiti halus.. Sinänsä ihan ok mut mä en yhtään tykkää Saskast..
Ei sinne ihan kaikkii pyydetä.. :S Enkä ylpeiöle yhtään... Se oli ihan tuskaa olla siel Saskan kans samas pienes huonees..

Mut nyt mä meen nukkumaan.. On aikanen herätys taas aamul.. Moi moi ja hyvää yötä<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.