IRC-Galleria

jeahSunnuntai 11.06.2006 16:23

Joo oli noi ylppärit ja vaikka satokin koko päivän, niin ei se menoa haitannut. Ja ihan hyvin kirjotin ja a-saksakin meni hyvin läpi! (vaikka olin koko lukion ajan varma ettei se mene).
Ja mummin muistotilaisuus/hautajaisetkin oli jo. Hyvin menivät vaikka miten hautajaiset voi koskaan mennä "hyvin".
Sain jo opiskelupaikankin. Lahden amksta. Tradenomiksi aion. Enklanniksi. Tietty!

Pennut! Ne on jo iiiisoja (keskimäärin 400g) ja alkavat parin viikon päästä syömään kiinteetä ruokaa vähäsen. Maidon lisäksi. Jade ei anna niitten tulla kauheesti pesästä ulos mutta kyllä ne aina välillä karkaa ihmettelemään ulkomaailmaa. Silmät pyöreinä istuvat ja tapittavat kaikkea ja kaikkia. Niitten suosio ei ole laskenut. Yhä ihmiset käyvät vähän väliä kattomassa niitä ja kyselevät multakin aina ekaksi miten pennut jaksaa :)

Nyt alkaa kauhea rekisteröintipuuha mulla. Pitäs olla varma niitten väreistä ja kuvioinnista ja huh kun paperimäärää riittää..mun mielestä ainakin. Tai ehkä se johtuu vaan siitä kun nää on ekat pennut ja yksin joudun määrittämään värit yms. Ja ylipäätään tekemään kaiken. Vaikka kivaahan se on.

Mutta kyllä pitää vähän moittia tätä rotukissashöytä. Niin pikkutarkkaa kaikki että huh. Vois verrata niitä ylitärkeitä tätejä/ämmiä siellä näyttelyissä miehiin, joille AUTO on kaikki kaikessa. Egon pönkitystä vaan. Mutta ei kaikki ihmiset siellä kissanäyttelyissä ole hirviökissanaisia. Ei tod. Ainakaan ne joihin mä oon tutustunu. Mutta ne tuomarit ja 50veet ämmät joiden elämässä on vaan ja ainoastaan rotukissoja..huhhuh. Jos sattuukin vaikka vaan kysymään TÄLLAISELTA "tädiltä" tämän kissan rotua kun ei tiedä, niin OIJOI. Ne ämmmänretaleethan loukkaantuu perinpohjaisesti ja naama punasena kiivaaseen tahtiin selittävät "kuinka on maailma sekaisin jos ei minun pupsideisiaani korkealaatuiseksi moninkertaiseksi voittaja angoraksi (tms.) tunnista!"

Jooh. Että sellaista. Taidan nyt koittaa unohtaa tollaset egonpönkittäjät ja mennä kattelemaan kun vaavit Yemi, Jewelie ja Kailan nukkuu. :)


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.