IRC-Galleria

jellouhelloubelouTorstai 09.11.2006 16:41

Ajattelin nyt ihan tätäkin päivittää vähäsen, kun siitä on jo hiukkasen aikaa kun tänne oon raapustanu.
Jeps eli nyt asustan Lahressa Jastuseni kanssa, aika lailla keskustassa jättimäisessä yksiössä. Jaden lapsosista Yemi, nykyisin Goljat, asuu Espoossa tosi mukavassa perheessä, jossa on ennestään kaks birmaa. Kailan, nyt Väinö, asuu Turun lähellä maalaistalossa, mukavassa perheessä, jossa on ennestään sekarotuinen kissa, osa norskia. Oon yhteydessä molempiin perheisiin yhä ja pojilla menee tällä hetkellä oikein hyvin. Ovat kotiutuneet ja tottuneet uutteen elämäänsä. :)
Jewelie, ainut tyttönen, on nyt äiskälläni "hoidossa" ja mä ainakin oon aivan kiintynyt siihen enkä ees haluais myydä sitä. Mutta saa nähä kuin käy.
Opiskelen nys Lahden ammattikorkeassa tradenomiksi englannin kielellä. Ja joo, se kaupallinen ala ei ole ihan mua, mutta onpahan paljon ulkomaalaisia.
Mun aikasemmat suunnitelmat on nyt jäissä, varmaan koko talven. Ens kesänä saa nähä mitä teen, varmaa töitätöitä ja enemmän töitä, vuokra kun täytyy maksaa.
Jeah. Jatketaan taas joskus. Taidan koittaa tehä vähän koulujuttui pitkästä aikaa, niillä kun on ikävä tapa kasaantua ja sitten deadlinet tulee ja paniikki voi alkaa :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.