IRC-Galleria

HaasteTiistai 14.02.2006 23:09

"Tehtävänanto: Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."


Dodiin,nämä keksin.

1.Puhun jatkuvasti itsekseni.
Tosin kaikki minua vähänkin tuntevat tietävät tämän jo ennenstään. Puhun niin autossa kuin bussissa, julkisilla paikoilla ja kotona. Välillä huomaan kuinka ohikulkevat ihmiset tuijottavat oudoksuen tapaani ja menen itsekin hieman hämilleni ja hiljenen hetkeksi. Minut valittiin lukiossakin Me,Myself & I -palkinnon saajaksi. Kaipa ne abit viittasivat sillä tähän.

2.Syön neekerinsuukon ihan eri lailla kun muut!
Ensin syön varovasti suklaakuorrutteen,sitten otan sisällä olevan vaahdon toisen käden sormiin ja tuhoan keksipohjan ja sitten pyörittelen vaahtoa sormissa ja syön sen hitaasti.NAM! Tämän jälkeen täytyy toki pestä kädet..mutta vasta kun sormet on nuoltu puhtaiksi.Ettei mene hyvää karkkia hukkaan :D

3.Ajattelen todella paljon.
Ns.normaalit tuskin ajattelevat päiväänsä yöllä paria tuntia.Mietin miten olen nolannut itseni päivän aikana useaan kertaan ja pohdin, mitä muut ajattelevat kenestäkin.Tätä ei muut näe minusta ulospäin, mutta analysoin koko ajan miten ihmiset liikkuvat,miten puhuvat,mihin katsovat ja ennenkaikkea mitä he ajattelevat.

4.Rakastan Jadea yli kaiken.
Pari kaveriani miettivät kerran kumman valitsisin, kissan vai miehen ja olivat varmoja, että valitsisin kissan. Täytyy tunnustaa että en edes halua ajatella tilannetta, jossa minun pitäisi tehdä tämä valinta sillä Jade merkitsee minulle ihan älyttömän paljon. Tällä hetkellä Jade on ykkössijalla ja kaikenlaistet miehet saavat ihan rauhassa ällötellä jossain muualla. Sitten kun tapaan kissaihmismiehen,todellisen sellaisen voin kuvitella tulevaisuutta hänen kanssaan.Eli ei miehille tänään.

5.Pelastelen erinäisiä elukoita.
Kärpäsiä ja niitä sellaisia minikärpäsiä ja oikeastaan mitä vaan-hämähäkeistä en pidä, mutta kuljetan ne turvallisesti lasissa ulos kodistani. Muurahaisiakaan en tallo. Yläasteella luokkakaverini nauroivat, kun autoin paria muurahaista kulkemaan käytävän poikki. Ja kesäkasteen aikaan tai sateen jälkeen autan kastematoja pois asfaltilta, etteivät ne kuole siihen. Ja etanoitakin kantelen tien poikki. Aamuyöllä näitä kavereita näkyy paljon ja kotimatka venyykin silloin aikas moisesti. Mutta minua ei haittaa.


Tässä nämä "outoudet". Ei ne niin outoja minusta ole.Parempia ei tullut mieleen, eli jos joku petra vaikka keksii jotain mitä täs ei oo ni sanokoon siitä mulle.

Haastan vaikka..

Korrre (teki jo niin antaa olla)
Fabriaz
Koala^^
Jamppaaaa
ja
Jonecky



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.