IRC-Galleria

Tapahtumarikas viikonloppuMaanantai 23.04.2007 14:14

Olihan taas viikonloppu.

Normaalien töitteni lisäksi lähettiin lauantaiaamuna Helsinkiin kissanäyttelyyn Jaden ja Jewelien kanssa, neljän tunnin yöunilla :D. Neljältä samana lauantaina piti olla Hollolan kirkolla iskän ja Raisan häissä. Tuli aikamoinen kiire ja 45min Keravalta kirkolle kertoo vauhdin määrästä..Näyttelyissä ollessamme oli myös mumskan 70-kymppiset täällä Lahdessa. Ja koska en sinne selvästikään päässyt menemään, niin sunnuntaina sitten mentiin kakkukahveille synttärisankarin luo. Myös serkun 19-vuotisjuhlat oli viikonloppuna, enkä niihinkään päässyt kissakiireiden takia.

Ja miten näyttelyssä meni? AIVAN LOISTAVASTI! Jade valmistui Championiksi! Ei ihan turha katti eikö vaan? Nyt pitäisi sitten alkaa pikkuhiljaa käymään ulkomailla näyttelyissä, jos haluaisin Jaden joskus valmistuvan International Championiksi. Saa nyt nähdä mitä teen..

Ja Jewelie, se tuli tokaksi avoimessa luokassa, eikä siis saanut sertiä, joita tarvitaan kolme valmistuakseen samaksi kuin Jade. Mutta syy tähän tokaksi tulemiseen on ihan vaan siinä, että tuo mun äiti ei ole kouluttanut JeeJeetä näyttelykäyttäytymiseen. Se ei pysynyt paikallaan arvostelun aikana, mikä siis ei ole kovin hyvä juttu. Mun täytyy varmaan kouluttaa sitä jonkun verran..:) Mutta ei noilla serteillä kiirettä ole, Jewelie on voittanut jo kahdesti pentuluokassa, joten ei ole sekään ihan turha kissanen.

Häät meni tosi hienosti ja olin jo 15.50 kirkon penkillä :D. Tilaisuus oli juuri sellainen kuin sen toivoinkin olevan, kun iskä ja Raisa kävelivät alttarille, he näyttivät tosi hyviltä. He juttelivat mennessään ja molemmilla oli tumma takki päällä ja tummat farkut ja pitkät hiukset auki. Kuin kaksi hippiä olisi laahustanut asenteella, että mennään vaikka tonne päin kun siellä on tuttujakin :D. Tosin kuulin myöhemmin, että Raisa oli jännittänyt aivan älyttömästi, mutta ymmärtäähän sen. Santtu katseli mummonsa sylistä tilaisuutta ja käyttäytyi oikein mainiosti tilaisuuden loppumetreille saakka.

Kun pappisnainen luki Sanaa ja Santtu jotain melusi taustalla, niin Raisa aina välilllä katsoi taakseen Santtua :) Ja koko tilaisuushan tallentui videolle, jotta voivat juhlakalut itsekin katsoa miten kaikki kävikään.

Kaikenkaikkiaan oli tosi vauhdikas viikonloppu enkä halua edes tietää kuinka paljon vähäsiä rahojani tuhlasin...Mutta tällaisia viikonloppuja onneksi ei tule ihan kovin usein. :)

Nyt pitää lähteä töihin ja ruokakauppoihin, koulua ei tänään onneksi ole.
See ya!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.