IRC-Galleria

baldhead

baldhead

kena painaa pitkää päivää perkele.
A niinkuin Afrikka.

Mielestäni näin pitäisi tehdä:

'Rakentaa' Afrikan maanosan köyhimpien alueiden yms. ympärille läpipääsemätön muuri ja antaa niiden alkuasukkaiden ja muiden elellä siellä ihan omin nokkinensa viruksiensa ja köyhyyksiensä kanssa, sanotaanko 100 vuotta.

Vahvasti veikkaan, että kun 100 vuoden kuluttua muurit nostettaisiin, ei nämä avuttomat idiootit olisi kyennyt rakentamaan yhtään sen kehittyneempiä savimajoja kuin nytkään. Heidän lukumääränsä olisi vähentynyt, kiitos tautien, sekä he olisivat yhä samanlaisessa ellei jopa suuremmassa hädässä.

Mietin, miksi syytää tolkuttomat määrät avustusrahaa punaisen ristin ja muun kautta sinne? Minulle tulee tästä vain mieleen huono vaihtokauppa, annat rahaa, et saa takaisin mitään. Miksi siis auttaa sairaita ja köyhiä jos siitä et itse mitään kostu? Jotkut luultavasti puolustelevat ''Hekin auttaisivat sinua, jos sinulla menisi huonosti, jos vain voisivat'' JOS ja jos ja jos, mutta kun minulla ei mene yhtä huonosti kuin heillä, minä en ole köyhä, minulla on katto pään päällä ja terveydentila kunnossa. Kuinkakohan paljon Suomessa vuosittain työnnetään rahaa tuohon kirottuun maanosaan? Kaiken sen rahan voisi mielestäni käyttää paljon viisaampaan tarkoitukseen: meihin suomalaisiin.

JOS minulla joku päivä menee yhtä huonosti kuin heillä, etten edes kotimaastani saisi tarpeeksi apua, niin siinä vaiheessa minua ei muiden maiden rahoilla tarvitsisi auttaa, vaan minun kuuluisikin kuolla koska olisin vain pelkkä haitta yhteiskunnalle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.