IRC-Galleria

bejbe

bejbe

~ Mikon omaisuutta ~

Agia Napa :oTiistai 08.07.2008 15:22

Matka lyhyesti...

Todi, se oli sit siinä... Ei kyllä kummonen paikka :(. Oletettiin Mikon kans vissii vähän liikoja.
Siellä on kyl ihan sika kallista, sekä ruokakaupoissa että perus-shoppikaupassa. Itseasiassa siellä ei ollu ku joku 10 pientä liikettä ja kaikkialla ihan samaa kamaa ja samalla hinnalla ku Suomessa :(. Noh vuokrattii sentäs 3:ks päiväks mönkijä ;) (ja seki makso 120€) ja kierreltii paikkoja (mm.käytiin niitten mielestä halvassa shoppauskaupungissa) hihihi just aivva! Siellä ei ollu ku 3 isompaa kauppaa ja siellä ei todellakaan löytyny mitäääään sopivaa tai sit tää nykymuoti tekee sen :(!

Noh, meri ja ranta oli mahtavimmat. Senhän takia me se matka valittiinki :). Oli aivvan upeeta x)...

Hmm... Baarikatu. En o eläissäni nähny niiiiiiiii paljon baareja! Se katu oli kokonaisuudessaan isompi ku itse Agia Napa tai siis keskusta, tai ravintola-ja kauppa alue. Mut oli niiii vitun ahistavaa ku kaikki sisäänheittäjät oli kirjaimellisesti kiinni ja veti eri baareihi. Kävi kyllä nii vituttaa ja ei todellakaa kiinnostanu mennä sinne ku ne tyrkytti ittensä. Yks äijä (sisäänheittäjä) tarjos sisäänpääsyn 50€:lla ja ittensä meijjän seuraa koko illan ajaks mut oltais jouduttu tarjoo illallinen vielä. Juu-u sori ei kiitos!
Ei kyllä tullu ryypättyä niiten kaudulla ku oli edelleenki nii helvetin ahistavaa.
Käytii me kyl yhet ilmaset teqilat vetämässä (eli siis oikeesti 4kpl jos ostaa minimissää 4€:lla), mut mulla ei vaa menny alas vaikka kunka yritin, oli sen verran hiki siellä ettei todellakaa maistunu...

Mein hotelli oli keskellä kaupunkia ja musa pauhas joka hemmetin päivä, aamu 9:stä yö myöhään ja UNOHTAMATTA meidän ihania RUOTSALAIS naapureita, murr* Ei helvetti et niistä lähti AINA ääntä. Ne asu mein ympärillä eli molemmilla puolilla ja vastapäätä. Ja ku ne kaikki oli keskenää kavereita ni nehä saatto riehua käytävillä,ja ku meijän seinien äänieristys oli aivvan syvältä! Ja ne hiivatin siivojatki... Voi elämä. Eihä ne koskaa mitään siivonnu kuhan tulivat vaa muodonvuoks käymää siellä huoneessa pyörähtää. Ei koskaa vaihanu lakanoita (nukuttii paskasilla koko viikko), ja lattioita ei kyllä pessy ku meillä oli aina jalat mustat!

Nonni nyt tuli hieman purettua tuntemuksi Kyproksesta! Mutta onneks mulla oli hyvää seuraa ni tää reissu meni nauraen :) Kiitos kulta!

Ps. Harmi kyllä tulla takasi ku täällä on niiiii kylmä, murrr*!

Pps. Ruotsalaisista vielä ;) hihi.. Ne valtas meijän uima-altaan, ne ei koskaan käyny uimassa meressä, ne ei varmaa tiiä ees et mikä on meri. Ja arvatkaas missä ne viihty syömässä? Meijän vastapäätä olevassa Mäkissä. Ne OIKEESTI tuli altaalta, nopsaa hakee mäkin sapuskat ja takasi altaalle. Sillai ruotsalaiset tekee x). Vitun idiootit!

Ppps. Nii ja tottakai siellä on niitä Brittejä ja Venäläisiä :o. Aivvan liikaaki. Tuli sellanen olo et oltiin päivisin Venäjällä ku ne taas valtas koko meren (hihi) ja kaupoissa ja vesipuistossa Brittejä ja taas Venäläisiä ;) ja tottakai ravintoloissa TAAAAS Britejä ja Venäläisiä (huoh*).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.