IRC-Galleria

<3Sunnuntai 23.03.2008 23:43

Ajankuluksi hieman pidempää stooria =)

20.3.2008 joskus hieman ennen klo 23 meni lapsivedet, soitin sairaalaan että mitäs pitää tehdä. Sanoivat että seuraile tilannetta jos supistukset alkaa niin sitten sinne. klo 23.23 tuli ensimmäinen supistus, sellainen mieto. No minähän siinä seurailin tilannetta ja vähän yli puolen yön soitin sairaalaan että mä tuun sinne kohta. Sitten odottelen täällä kyytiä mutta yhtäkkiä kivut veivätkin jo järjen. Onneksi Ellu huusi mulle puhelimessa että nyt soitat ambulanssin mä tuun jannen kanssa autolla perässä. Siinä vaiheessa minä sitten kysyin että mihin numeroon mä soitan, Ellu oli hetken et jos vaik 112! Sen verran sekaisin ihminen kivusta menee =)
Ambulanssi tuli nappas mut kyytiin ja lähdettiin, siinä vaiheessa kun lanssi kaarsi jorvin pihaan mä pönkäsin jo lasta pihalle. Kyytin hyppäsi kaksi kätilöä ja tuleva iskä. Parin minuutin kuluttua syntyi tyttö 21.3.2008 klo 1.17, painoa oli 3180 g ja pituutta 50 cm.
Siitä meidät kärrättiin sitten synnytyssaliin keräilee voimia. Ainoa tapa millä sain tytön pois iskän sylistä oli imetys, muuten hän viettikin ekat tuntinsa isän lämmössä.
Kaikki on tähän asti mennyt hyvin, meikäläinen on kävelevä meijeri =)
Tyttö on rauhallinen, nukkuu ja syö. Tänään tapitti mua ja iskää ja mietti varmaan et ketä noi on.

Olen niin onnellinen <3
rakastan isukkia, poikaa ja tytärtä niin paljon!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.