IRC-Galleria

xDLauantai 31.12.2005 04:55

Kuinka siistiä on istua koneella alkamassa kirjoittaa niin sormien alla onkin kurkkusalaattia???!!!?!?!

Noh ei kai se näppistä pahenna, kyllähän tässä on edelliseltä omistajalta jotain muutakin ;D

On muuten vuoden viimeinen päivä, aika huisia.

Naapuritaloon on pakko mennä sanomaan ettei käyttäys ensi vuonnakaan verhoja, ne kun kulkee siellä aina alasti ja harrastaa haureutta mitä voidaan parvekkeelta seurata!!!

Hyvää uutta vuotta vaan sitten kaikille ja käyttäkää suojalaseja!!!!!P.s Missä helvetissä on mun mp3 soitin ja näytönohjain?!?! kaikki muut lahja toiveet toteutu....

pröööh....Perjantai 16.12.2005 19:01

Onpas ollut taas tylsä viikko. Ei oikein mitään käynyt.

Eilen onnistuin häviämään melkein tonnin "rahoistani" pokerissa, taisi olla aloittelijan tuuria se eka päivä. Yöllä kyllä hieman korjasin tilannetta.

Viikon huippukohta tapahtui tänään Lunassa kun kesken biljardinpeluun kavereilta hukkui pallo. Se lensi pöydältä, osui seinään ja liukui jonnekkin. Sitä sitten porukalla etittiin eikä meinannut millään löytyä.
Oltiin kaikki vähän silleen WTF! Kurkattiin jopa ovesta ulos et jos se ois raitille lähtenyt. Vihdoin sitten se löydettiin tiskin toiselta puolelta roskiksen takaa! Ovela pallo =D

Äsken siivoillessani lurauttelin kurkusta ulos jotain "last xmas" biisin tapaista joikailua. Kysyin sitten Teemulta että olisiko se äänestänyt äitiä jos olisin ollut idolssissa?

Vastaus oli aivan loistava:
"joo mutta kuka mulle olisi sitten tehnyt ruokaa?"

Se pikku filosofi <3

Tänään olisi tarkoitus lähteä ajoretkelle mukaan viemään Elbertti (datafisu) hyvinkäälle, saa nähdä kun lonkerohammasta kolottaa!

Lisäisin vielä toivelistaani näytönohjaimen, sellaisen että voisi telkkarista katsoa niitä pokeleffoja mitkä on koneella =DD

pokeriapokeria....Torstai 15.12.2005 03:29

Olen tutustunut vihdoinkin netti-pokerin ihmeelliseen maailmaan! Meikäläinen on siinä vielä aika hyvä, leikkirahallahan tässä vielä pelaillaan =)

Tänään kuitenkin sain 1000 kpl pelimerkkjä muutetuksi 2500 kappaleeksi \o/
Tässähän alkaa olla jo ihan pro, ahihi!

No jos en muuta niin koukussa olen ainakin!!!


"niin kaukaa usvan läpi,
kuulen musiikin
näin kaukaa etäisesti se
huokuu elämääni

Tässä lähellä tiedän kaiken,
jokaisen uutuuden
tässä lähellä itseäni voisin,
viettää ikuisuuden"

10 päivää jouluun <3Keskiviikko 14.12.2005 23:39

Mä haluaisin joululahjaksi:

- mp3 soittimen
- David ja Leight eddingsin Unennäkijöiden 1. ja 2. kirjan eli vanhemmat jumalat ja salattu mahti
- korvakoruja
- kaulakoruja
- sormuksia
Että siitä voi sitten valita mitä mulle ostaa!!!!

lukihäriöitä....Tiistai 13.12.2005 16:51

Lukihäiriö on ihan kiva tälleen lievänä, ei yleensä tuu mitään pahempia mokauksia. Yleensä ristikkoa tehdessä näkee väärin esim sana on viereltä niin mä luen vireillä.

Mutta ystäväni iso B tulee tietokoneelle, avaa gallerian, tuijottaa hetken ruutua ja keksiii että voi osallistua "jouluna pataan" keräykseen! Kaikkihan me halutaan saada turpaan jouluaattona! Sitä sitten hetki hihiteltiin =)

Se on myös hassua miten kaikki pienet asiat ärsyttää enemmän kuin suuret, jotenkin sitä on vaan niin tottunut omiin pikku juttuihin mitkä varmaan ärsyttää muita.

Esimerkiksi:
En voi sietää sitä että joku tulee suihkusta pois märin jaloin, niin että lattialle jää märät askeleet ja mun sukat kastuu.

Sitten jos ollaan dokaamassa niin miksi sen joka on selvinpäin pitää tulla sanomaan "sä oot kännissä" NO DAA mä oon dokaamassa!!!

Sit se vituttaa kans jos ois sillä tuulella niin sitten ei saa seksiä.

Pikkujoulut meni ihan hyin, mentiin sinne syömään ja juomaan glögiä sitten tultiin meille juomaan pusarit ja sit takas sinne! Mä en kyl ehtinyt takas Lunaan mut dondoon sitten suunnistin, sekin oli aivan turha reissu. Oli ihmisiä niin paljon että mulla meni hermot ja olin aivan liian selvinpäin.

Sunnuntaina oli ihanaa herätä ja samantien mennä pojan isovanhemmille syömään! Siellä saa aina niin stanan hyvää ruokaa, eikä tarvinnut itse tehdä =DD

Eipä tässä sitten muuta, kettu kuittaa.


katja <3 fat albert

sairas sunnuntai...Sunnuntai 04.12.2005 18:16

Siis mä heräsin tänään ilman krapulaa! Ihan sairasta, milloinkohan oon viimeksi ollut selvinpäin lauantaina?!?! Oli kyllä ihan kiva ilta eilen. Lunassakin ollut actionia heti ku mä en ollut paikalla... noh ens vkloppuna pikkujoulut =DD
Taas ihan hemodarra. Tultiin eilen vielä baarista meille jatkoille, juotiin kavereitten viinat ku ne oli täällä. Joskus 6 aikaan sammunut, heräsin yhdeltä ja olin edelleen kännissä. Sitten iski krabbe ja lähdin lunaan. Tosin matkalla jouduin oksentamaan yhden parvekkeen alla, että anteeksi vaan ohikulkijoille! Nyt telkasta alkaa ihmemies, katsotaan aleksin kanssa se ja sit tehdään joku ydinpommi lankarullasta, haarukasta ja kebablaatikosta =DD


kettu kuittaa

Keskustelua...Perjantai 02.12.2005 20:01

Keskustelu jonka kävin poikani kanssa.
T = Teemu (min poijka)
K = Katja (mä)

T: mikä se oli se paikka missä oltiin sun kavereitten kanssa?
K: milloin ollaan oltu siellä?
T: no kesällä, se missä oli ilmiksii
K: ai jokiksessa (eli jokiuoman puisto)
T: nii just siellä (tekee ääniä ja esittää miten oli siellä)
K: voidaan sit ens kesänä mennä taas
T: JOO otetaan se ilmaiskujen tekijä kans mukaan (tarkoittaa ystävääni timpiä aka maailman karvaisin)
K: ens kesänä oot jo niin iso et osaat heittää frisbietä hyvin
T: nii sit heittelen poikien kanssa ja pelaan jalkapalloa
K: ja otetaan eväät mukaan
T: joo

teemu miettii hetken ja jatkaa:
T: onko ne pojat vielä hengissä kun olen 12 vuotias?
K: no ihan varmaan on (yritän pidätellä naurua samalla)
T: no sitten ne vasta yllättyy miten hyvin mä sit osaan ku oon 12 vuotias (nousee pöydälle esittää miten heittelee frisbietä kun on 12 vee)ahihhi khihhi mulla on paras poika!!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

BB-FinaaliTorstai 01.12.2005 23:00

Oujee nyt se alkaa! Tätä on odotettu the finaalilähetys! Jännittää!

JIPPII PERTTU VOITTI!!!! vähän ihq!!!!!

=D Torstai 01.12.2005 12:41

On kiva naureskella omille jutuilleen näin jälkikäteen =D Mut tuli sit leikattua ne hiukset ja juotua paljon (tosin leikkasin taas käteeni haavan myös)
Oli vielä maanantaina kauhea olo, sellanen kestodarra...
Nyt oon löytänyt Ripsipiirakan uudestaan ja hurahdin täysin, luukuttanut täysii tänä aamuna jo niitten tuotannon läpi! Naapurit tykkää!!!!tero <3 esa