IRC-Galleria

bileapina

bileapina

TuplaÄiti

lukihäriöitä....Tiistai 13.12.2005 16:51

Lukihäiriö on ihan kiva tälleen lievänä, ei yleensä tuu mitään pahempia mokauksia. Yleensä ristikkoa tehdessä näkee väärin esim sana on viereltä niin mä luen vireillä.

Mutta ystäväni iso B tulee tietokoneelle, avaa gallerian, tuijottaa hetken ruutua ja keksiii että voi osallistua "jouluna pataan" keräykseen! Kaikkihan me halutaan saada turpaan jouluaattona! Sitä sitten hetki hihiteltiin =)

Se on myös hassua miten kaikki pienet asiat ärsyttää enemmän kuin suuret, jotenkin sitä on vaan niin tottunut omiin pikku juttuihin mitkä varmaan ärsyttää muita.

Esimerkiksi:
En voi sietää sitä että joku tulee suihkusta pois märin jaloin, niin että lattialle jää märät askeleet ja mun sukat kastuu.

Sitten jos ollaan dokaamassa niin miksi sen joka on selvinpäin pitää tulla sanomaan "sä oot kännissä" NO DAA mä oon dokaamassa!!!

Sit se vituttaa kans jos ois sillä tuulella niin sitten ei saa seksiä.

Pikkujoulut meni ihan hyin, mentiin sinne syömään ja juomaan glögiä sitten tultiin meille juomaan pusarit ja sit takas sinne! Mä en kyl ehtinyt takas Lunaan mut dondoon sitten suunnistin, sekin oli aivan turha reissu. Oli ihmisiä niin paljon että mulla meni hermot ja olin aivan liian selvinpäin.

Sunnuntaina oli ihanaa herätä ja samantien mennä pojan isovanhemmille syömään! Siellä saa aina niin stanan hyvää ruokaa, eikä tarvinnut itse tehdä =DD

Eipä tässä sitten muuta, kettu kuittaa.


katja <3 fat albert

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.