IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

kisat ohi!Sunnuntai 06.11.2005 18:50

taas meni aika haipakkaa nää päivät kisahallilla. oltiin eilen aamulla hieman väsyneitä baari-illan seurauksena. tänään piti herätä vasta klo 11, onneksi!
huomenna sitten kotiin kun tänään vielä loppubileet!!!!
ei meinaa enää jaksaa, huoh!

judo-kisatPerjantai 04.11.2005 23:40

tässä nyt tuli oltua melkein 12 tuntia putkeen jalkeilla, nyt loppu työt!!! pakko vetää raivokkaat pesut suihkussa ja alkaa nauttia kylmästä karhusta! muikku on kadonnut lentokentälle mut eiköhän se liity kohta meidän hotellihuoneen kiihkeään tunnelmaan (tosin ilman karhua)
tässä pitäisi sitten hieman maistella mitä baarissa on tarjottavaa ja aamulla klo 8.30 töihin, kyllähän sitä sitten taas jaksaa.
vituttaa vaan kun en saa kamerasta kuvia koneelle.
paljonkohan sille data-akille pitäis maksaa et se tulis korjaa sen mun ¤%&%/:n koneen?!?!?!katja <3 ellu

HUOHLauantai 29.10.2005 20:59

Kai tää darra kohta helpottaa kun on jo uusi hauki valmistumassa. Meinasin kuolla kun kävin syömässä, veti olon hieman vihreäksi. Hieman saa taas kikatella itselleen koska olen kuulemma eilen ollut aivan liekeissä. Menee edelleen hermot koneeseeni koska se ei toimi. no kunnon tumut sitten.fi


Mulla on muuten oranssi tukka <3

darra!Lauantai 29.10.2005 19:02

Olipas hauska pokeri-ilta eilen. Vahingossa tuli juotua pullo haukea. Mutta eihän se väärin ole. Muutenkin niin perussettiä. Eli dondoo ja ja kauheet tumut. Tänään sitten uudestaan koska Lunassa on juhlat, ruokaa ja hyvää musiikkia. Toivottavasti muillakin on ollut hauskaa, ja tervetuloa kotiin Aki!

Terveisiä myös Muurameen! =D

beni <3 okko@ Bar Cafe Luna

huomenna kepaa!Torstai 27.10.2005 18:45

...ja luna on hyvä paikka, täällä on _toimiva_ tietokone!!!!
Inhoan tätä vitun paskaa konettani. Tai siis mussahan se vika taas kuitenkin on kun EN VAAN TAJUU!!!! Tää sekos tänää ihan täysillä (eiku siis keskiviikon puolella) ja nyt en saa sitä toimimaan. Ei voi muuta sanoa kuin #¤&#%"#¤!!!
Ja jätkät vaan lähettelee kepa-viestejä, oispa jo perjantai!!!!
*huoh*


joonas <3 beni

hilirimpsisKeskiviikko 26.10.2005 12:04

Katsottiin eilen elokuvaa ja syötiin 4 pussia poppareita ja yksi sipsipussi. Fat.
Kannattaa kokeilla hulvattoman hauskaa komediaa nimeltä Napoleon Dynamite.
Ehkä =)
Kohtahan on jo hallloween-juhlat, elikäs lauanataina. Pitäis vielä keksiä et miten pukeutuis, joku vois lähtee mun kaa esittää Aatamia ja Eevaa! =D

jiiiihaaaa!!!!Tiistai 25.10.2005 20:36

vihdoinkin mullekin tämä!!! halii ja pusii ryttyyn kaikki keiden ansiota tämä on <3 iso kiitos testikäyttäjille myös, on kerran jos toisen saanut naureskella hauskoille blogi-merkinnöille! =) maltan tuskin odottaa kun ensi sunnuntaina huomaan että olen tilittänyt paskaa ravintola-iltaani tänne..... tuskin malttaa kukaan mukaan =Dpyytäisin myös kaikkia huomaamaan että tasan kuukausi tiktakin keikkaan!!!!!!!
- Vanhemmat »