IRC-Galleria

binda

binda

on ruotsinkielinen verbi sitoa

Mina + Ystavani + Hevonen = ?Maanantai 29.12.2008 07:25

Luultavasti tiedan, etta milta tuntuu olla mykka. Olen laittanut itselleni poissaoloviestin, enka kykene kommentoimaan saamiini viesteihin takaisin. Vahvin alueeni ilmaista tunteitani on tukittu. En kuitenkaan tyydy vaikenemaan, vaan kuin pienen katiskassa rapikoivan sillin tavoin koetan epatoivoisesti loytaa henkireikaa, tapaa ilmaista!- ja nyt sen loysinkin: vanha kunnon paivakirja.

Eli siis moi rakas paivakirja (kursiivilla)

Naina aikoina olen nahnyt paljon merkillisia unia, enka tieda mita se merkitsee. Eraassa unessa tulin raskaaksi romanille, joka ei oikeasti ollut romani vaan musta. En edes ollut tehnyt ko. henkilon kanssa tiedat kylla mita (kursiivilla), sain vain kuulla kaskyna olevani raskaana tuolle miehella. Hammennyin ja herasin. Sitten helpotuin.
Toisessa unessa vanha ystavani joutui kulkemaan kouluunsa joka aamu eraan miehen kyydissa, jolla oli hevostraileri auton perassa. Mies oli ulkoisesti cowboyhenkineni: stetsoni, korkealla olevat farkut koytettyna ylos vyolla, jossa on mauton ja massiivinen solki, bootsit, tummat aurinkolasit silmilla ja alaspainkaantyneet vaaleat viikset. Iho oli auringon polttama, ravunpunaiseen taittuva. Vaikken unessa tavannut tuota miesta ikina koin tapahtumat ystavani mukana. Ystavani valitti, kuinka hirveaa miehen kyydissa on olla, mies huuteli pelkastaan rivouksia ja arsyttavia kommenteja aina takapenkilla istuvalle ystavalleni. Ystavani sanoi yrittaneensa puhua trailerissa olevalle hevoselle, muttei hevonen kuullut aina kaikkea eika kerinnyt vastaamaan. Ystavani oli pettynyt.

Viimeksi mainittu uni on tuorein kaikista, viimeyona nahty.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.