IRC-Galleria

PullonavaimenperäMaanantai 05.11.2007 21:07

Lapsena keräilin avaimenperiä. En oikeastaan ole virallisesti vieläkään lopettanut, ilahdun vilpittömästi aina uusista avaimenperistä, mutta en suhtaudu keräilykohteeseeni enää fanaattisesti. Pienenä joka ikisestä suvisatamasta piti saada yrityksen kaikki kaksikymmentä erilaista avaimenperää... Nyt niitä erilaisia hälpättimiä pölyttyy laatikossa kolmatta sataa...

Minulla on noin neljä avainta käytössäni: kotiin, kotikotiin, polkupyörään ja postilaatikkoon. Periaatteessa minulla on siis noin 65 avaimenperää jokaista avainta kohden. Ja kaikista avaimenperistäni noin neljäsosa on pullonavaaja-avaimenperiä. Eli minulla pitäisi olla noin 16 pullonavaajaa jokaista avaintani kohden.

Kuinka on siis mahdollista että hallussani ei tällä hetkellä ole ainuttakaan kruunukorkin avaajaa? Minulla on avaimenperinäni Konstan kaulanauha, kuplassa killuva laiva, sydämenmuotoinen kello ja muovinen lätkä jossa on minun ja poikaystäväni passikuvat. Missä ovat pullonavaajat? Onko kaljapullot aina pakko avata pienen halon kokoisella korkkiruuvivekottimella, joka ei mahdu yhteenkään käsilaukkuun ja luokitellaan taatusti lyömäaseeksi?

Mutta pitääkö pullonavaaja oikeasti muka mennä ostamaan?

Niin, ne kaikki avaimenperät asuvat nykyään eri paikkakunnalla kuin minä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.