IRC-Galleria

Sunnuntai päivän VGG antoi Joulumieltä niin pelaajille kuin sivullisillekkin. Kaikki eivät olleet tänään terävimmillään; allekirjoittanut mukaan lukien, mutta peli oli erittäin viihdyttävää ja antoisaa.
tuks jatkoi hyvää putkeaan. Suht huomaamaton tuks kirjautti kuitenkin jälleen kovat tehot. Muutama mahtava jalkakikka nähtiin sekä VGG.n historian korkeimmalta ohjattu maali. Kiekko oli hyvää vauhtia tulossa butzzyn naamaan kun tuks yllättävästi pääsi mailoineen väliin. Tilanne haiskahti hieman korkealta mailalta, mutta tuomarin tarkistettua tilanne nauhalta maali hyväksyttiin.
Antsikka oli myös pirteällä päällä. Peruspeli oli hyvää sekä voitot kaksinkamppailuissa synnyttivät omalle joukkueelle hyviä maalinteko paikkoja. Muutama laitataklaus nähtiin Antsikalta, mutta peli pysyi tänään erittäin siistinä. Antsikka poimi kiekon useasti itselleen kulmaväännöissä.
butzzyn syötöt oli välillä hakusessa. Kaksinkamppailutilanteet eivät olleet niin voitokkaita tänään, mutta maalit lämmittivät kuitenkin. Ajoittain oli kyllä sekavan tuntuista peliä. Lopussa nähtiin vielä kunnon paini matsi Fuserin kanssa. Molemmilla pelaajilla oli tilaisuus laittaa toinen mahan, mutta tänään pisteet 1-1 tasan.
Red_Ocean viihdytti yleisöä sutimalla tyhjästä maalista ohi useampaankin kertaan. Lopussa maalijyvä alkoi löytymään ja hän kirjauttikin eniten maaleja tänään. Huhu kertoo, että Joulutreeni on ollut liian rankkaa Red_Oceanille.
Fuser todellakin teki komean paluun muutaman vuoden tauon jälkeen. Aluksi mies ei meinannut pysyä pystyssä, mutta hetken haisteltua tilannetta alkoivat laidat ryskymään sekä maaliverkot. Tämä yllätti muun muassa paikalla olleet "Scoutit". Tappelun lisäksi Fuser kärsi 2+2 telomalla vastustajan pelaajan sairaslomalle. Loistavaa peliä kuitenklin oman joukkueen puolesta.
yaakko oli selkeästikkin ollut edellisen päivän raittiina, koska mies pelasi kauden parhaan parituntisen. yaakko ehti hyökkäyksestä tukemaan puolustusta. Kokonaisvaltaisella pelillä hän oli ehdottomasti kentän yksi tähdistä. NHL sopimusta odotellessa...

Höntsäilyt jatkuu torstaina. Siihen asti VGG toivottaa rauhallista ja rentoa Joulua!!


yaakko__________5+6=11__-2__0 pim

Red_Ocean_______7+3=10__-2__0 pim

tuks_____________4+6=10__+2__0 pim

butzzy____________5+3=8__-2__25 pim

Antsikka___________4+4=8__+2__0 pim

Fuser______________4+3=7__-2__29 pim

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.