IRC-Galleria

Aamun hämärässä hallin edustalla tarkkanäköinen saattoi havaita VGG.n eliittipelaajia olevan liikenteessä.

Onneksi myös perinteiseksi jo muodostuneet Sportin junnarit löysivät tiensä hallille ja pelit olivat valmiit. Red_Ocean oli varustautunut uuteen mustaan baueriinsa ja tehot löytyivät takaisin kun hän kuritti vastustajien pelaajia iskemällä 7 maalia.
tuks kikkaili lähes Crosbymaisesti itsensäkkin kuuluisalle Tapsan grillille. Pyörimisestä huolimatta tehot olivat kovat kovat kummassakin höntsäilypelissä tänään. tuks yllätti katsojat "melkein" ajamalla Sportin Ovechkinin laitaan.
Wingerin liike oli silmiä hivelevää. Hirveitä spurtteja ja taistelua jokaisesta kiekosta. No joo, butzzy puolestaan lähti hyökkäykseen kun vastustaja sai kiekon...hmm...ehkä siinä pelinlukutaidossa vois olla parannettavaa? Syötöt napsui tänään kohdilleen yllättävän mallikkaasti. Red_Ocean joutui lähtemään naisii...ei kun kattoon J. Tammista ja neuvottelemaan uusia sopimuksia VGG.n pelaajille. tuks sai kiekosta jalkaan, butzzy sai kiekosta jalkaan + puujalan, Red_Ocean sai mailasta kurkkuun. Winger oli nähtävästi ainoa, joka selvisi vammoitta tänään.

1.tehot

Red_Ocean___7+3=10__+1__0 pim

tuks_________5+4=9___0___0 pim

Winger_______3+5=8___-1___0 pim

butzzy________1+7=8___0___0 pim


2.tehot

tuks_________4+2=6___0_____0 pim

Winger_______3+3=6___0_____0 pim

butzzy_______2+4=6___0______0 pim

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.