IRC-Galleria

Palosaari-Vörkkäri pilluralli akselilta päädyimme hietalahden lumiselle kaukalolle ottamaan mittaa selvästikkin VIFK:n hemmoista.

Pelin alku oli vaikeaa VGG:lle ja ottelu olikin pahimmillaan jo 4-0 svenska talande poijkkarnille, mutta etenkin Antsikan ja yaakon loistavasti hiottu vastahyökkäys peli käänsi ottelua hyvin tasaiseksi. Veljekset tekivät kaksi samanlaista maalia, joissa yaakko heitti unelma lättysyötön ja Antsikka sivalsi armottomasti kiekon taka alakulmaan. Tuks jakoi koko ottelun ajan loistavia syöttöjä ja butzzy pääsi tuikkaamaan muutaman todella röyhkeän maalin. Kuitenkin IFK:n poijjat olivat jääneet monestikkin paitsio ansaan, josta he sitten pääsivät rokottamaan VGG:n hyvin liikkuvaa nelikkoa. Noh, taklauksia ei pahemmin nähty ja peli pysyi muutenkin siistinä. Lopputulos kuitenkin rumat pataan otto lukemat VGG 7-10 VIFK (0-4, 5-2, 2-4)

butzzy__3+2=5__-3__0

tuks___1+3=4___-3__0

yaakko__1+2=3__-3__0

Antsikka__2+0=2__-3__0


Seuraavaksi otettiinkin mittaa sitten kaukalopallomiehistä. Ottelusta oli povattavissa murskatappiota VGG:lle, mutta suuren fanijoukon yllätykseksi VGG ylsi aina tasapeliin asti. Muutamalla keskitason hyökkääjällä vahvistettu VGG todellakin yllätti hyvällä liikkeellä ja ennenkaikkea loistavalla asenteella hietalahden lumipyryssä. Erityistä pelissä oli, että tällä kertaa pakka pysyi kasassa eikä kukaan säntäillyt pallon perään. tuks ja butzzy ottivat omalla maalillaan muutaman haamupelastuksen. yaakko kynäsi kenttää läpi ja pyrki ampumaan ohjauspalloja vastustajan maalille. Antsikka nousi jälleen puolustajan paikalta maalintekotilanteisiin ja välillä heitti maaleja itsekkään sitä tietämättä. Herääkin kysymys: tuleeko VGG:n laajentua myös kaukalopallon saralle?

tuks_____2+6=8__0__0

butzzy___4+3=7__0__0

Antsikka__2+4=6__0__0

yaakko___1+5=6__0__0


pelien 3 tähteä:

*** auraamaton jää
** Antsikan ja yaakon yhteispeli
* vastustajien paitsiomaalit

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.