IRC-Galleria

VGG sytytti palosaaren liekkeihin!Keskiviikko 05.03.2008 00:16

Ai jumaleisson ku oli paljo jengiä kentällä hyisenä, varpaita jäädyttävänä tiistai iltana. Joukossa luisteli todellakin menetettyjä tähtiä sekä muutamia tulevaisuuden lupauksia sekä VGG.n omat sankarit. VGG pelasi vahvistettuna muutamalla pakilla ja hyökkääjällä suhteellisen voitokkaasti. Alussa otettiin kyllä liian monta maalia omiin, mutta loppua kohti voittoja tuli niin kaksinkamppailu tilanteissakin kuin maalinteko tarkkuudessa. Nopea referaatti pelaajaprofiileista...

yaakko: pelasi lähinnä puolustuksen ja keskikentän väliä. Muutama oivallinen syöttö ja varma peruspeli antoi hyvän pohjan hyökkääjille. yaakko uskalsi haastaa miehensä ja laittaa äijiä laitaan. viikatelyönneillä muutama loisto purku sekä oman maalin edustalla useampi pelastettu tilanne! peliaika: normaali (kentällä-tupakalla-kentällä-tupakalla...)

antsikka: Nousi tunnetusti salakavalasti maalintekopaikkoihin ja rankaisi vastustajan puolustusta muutamaan otteeseen. Puolustuspään pelaaminen toimi ja syötöt löysivät omat pelaajansa. Antsikka käytti myös laitoja erittäin hyvin hyväkseen avatessaan peliä. Peliaika: normaali/vain ratkaisuhetkillä kentällä (kentällä-vaihto-kentällä-vaihto-tupakalla-tupakalla-tupakalla-kentällä...)

tuks: alussa erittäin tehokasta peliä ja piti lähinnä yksin VGG:n mainetta yllä. Loppua kohden nivuset pamahti ja tuks onkin day-to-day listalla nivusvamman vuoksi. Loistavaa kahden suunnan peliä tänään ja liike oli laitojen kautta kuin Gaborikilla konsanaan. Peliaika: normaali (kentällä-vaihto-kentällä-vaihto...)

butzzy: perus keskialueen pelaamista. Loppua kohden alkoi syötöt napsua omille. Suht hyvällä liikkeelläkin tänään jopa. Vähä hanskausta vastustajien naamaan, mutta ei suurempaa torikokousta tänään. Että rauhaa vaan kaikille:) peliaika: normaali (vaihto-kentällä-vaihto-kentällä...)

Winger: nousi ratkaisijaksi voittomaaleillaan. Koneen lämmetessä oli pitelemätön palosaaren pimenevässä illassa. Näytti välillä jopa, että Wingerikin laittoi jotakin äijää laitaan??? peliaika: normaali (kentällä-vaihto-kentällä-vaihto-kentällä)


Winger__8+3=11__+1__0

tuks____5+4=9___+2__0

butzzy___1+8=9__+1__2

antsikka__3+2=5__+1__2

yaakko___3+2=5__+1__0


3 tähteä:

*** hyvin toimivat vaihdot
** kentän huoltaja (aurauksen kesto)
* tuksin omiin kohdistuvat taklaukset

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.