IRC-Galleria

Ilta oli mitä kaunein kun VGG rynnisti kentälle. Aluksi pelailtiin perinteisesti sisäpiirin kesken ja lopussa kohdattiin kovamaineinen P-tiimi.
Papa hoiti puolustuslinjaansa erinomaisesti. Hän jaksoi juosta ja tehdä uutteraa työtä puolustuksessa. Illan hienoin oli kuitenkin beckham tykitys seitsemästä metristä joka meni harakoille tuttuun VGG tyyliin. Muutama loistava torjunta omassa päässä ja kokonaisuutena maldinimaista peliä.
Olli the vamos heilautti verkkoja muutamaan otteeseen ja teki kovaa työtä jälleen keskikentän ja hyökkäyksen välissä. P-tiimiä vastaan Olli toimi myös esimerkillisessä roolissa puolustuspäässä, jossa hän auttoi Sbutnik "chiciä". Olli kykeni rakentamaan muutamia oivallisia hyökkäyksiä butzzyn ja Wingerin kanssa. Hetken jopa näytti ammattilaistouhulta...
Roope pelasi jälleen virheettömästi ja oli kantava voima hyökkäyksiin lähdössä. Vaikka peli olikin kauden avaus niin nähtävissä on joukkueen keulahahmon rooli hyökkäyspäässä. Puskut eivät vielä osuneet ihan kohdilleen, mutta muutama täydellinen keskitys mahtui mukaan.
Sbutnik "chici" nousi raskain jaloin laitaa pitkin ja sijoitti pallon tarkasti oikeaan alakulmaan. Uuden pelipaidan ansiosta Sbutella on itseluottamus kasvanut huimasti. Paikalla olevat katsojat suorastaan repesivät kannustus huutoon: "GO CHICI, GO CHICI!" Huhu kertoo, että nimmareidenjakotilaisuudessa pelin jälkeen Sbutnik olisi saanut naispuolista seuraa kotimatkalleen.
Red_Oceanilla oli kunnia tehdä tämän vuoden avausmaali. Mies oli muutenkin hyvällä pelipäällä ja jaksoi viljellä kovia spurtteja aina omalta maaliltaan ylös asti. Pallon hallinta oli tänään ilmiömäistä. Ei turhia kikkailuja vaan pallo liikkeelle ja maaleja PAM,PAM,PAM. Lisää on odotettavissa jos mies vain malttaa pysyä hyökkäyksessä.
bobss teki hyvän paluun kesken hyvää ryyppyputkeaan. Hyvällä liikkeellä hän loi mahtavia maalintekopaikkoja ja mukaan mahtui muutama kantapääkikkakin. Loistava pääpelaajana, jonka hän osoitti jälleen kerran. P-tiimiä vastaan pelasi vasenta keskikenttää, jossa jakoi kovia liukutaklauksia ja uhrautui ilmiömäisesti joukkueen puolesta. Oli myös värkkäämässä RO.n kanssa kauden avausmaalia. Tätä taitopeliä halutaan nähdä lisää!!
butzzy lähti perus laiskalla liikkeellä pelaamaan, mutta sai koottua itsensä ja kuntonsa kohdilleen pelin aikana. Mitään huikeita kaksinkamppailuja ei nähty. Hyvinkin pimennossa ollut keskikentän Kamerunifani sai kokea 15 minuutin tähtihetkensä upottamalla kolme maalia P-tiimin verkkoon ja upottamalla samalla koko P-tiimin. Oikeajalkaisen vasuri puhui kaikilla kerroilla.
Winger oli tänään pelinavaajan roolissa, josta suoriutui kiitettävin arvosanoin. Hän teki sitä kuuluisaa näkymätöntä työtä, jolla joukkue hinautui voittoon tänäänkin. Yksi tolppalaukaus avopaikasta jäi varmaan kismittämään, mutta muuten virheetöntä pelailua. Ollin kanssa lyhytsyöttöpeli toimi erinomaisesti ja poijjaat sekoittivatkin vastustajan pakkaa aikaajoin.
Tässäpä taas tuli jauhettua...vielä perinteiset 3 tähteä

*** Sbutnikin uusi pelipaita
** Ollin pelisuoritus (Ollin pyynnöstä)
* Wingerin tolppalaukaus

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.