IRC-Galleria

Roope hoiti topparin roolin tänään huolella ja teki kaiken voitavan joukkueen puolesta. Paha nilkan nyrjähdys loppuminuuteilla pitää Roopen pois kentiltä ainakin viikon verran.
butzzy pyrki ylläpitämään hallussaan keskikentän herruutta. Muutama kelpo maali ja hyvä peli piti omaa porukkaa aika ajoin pystyssä.
Olli syötteli maaleja minkä ehti ja pääsi itse kiskaiseman ratkaisumaalin alakulmaan. Missä vamoshuudot? Perusvarmaa peliä. Välillä meni ajatukset papan kanssa ristiin.
Papa nousi puolustuksesta laitaa pitkin hyviin keskityspakkoihin ja pelasi ehkä kauden parhaan treenipelin tänään. Tästä se maldinikin alkaa lämmetä...
Sbutnik "chiki" sai tänään monta maalinteko paikkaa, mutta kummasti oli maalivahti aina edessä tai laukaukset viuhuivat taivaisiin. Noh,,,kaikki annetaan anteeksi. Puolstus päässä Sbutnik oli kuin berliininmuuri. Tänään se ei murtunut.
tuks teki debyytin tämän vuoden treeneissä. Ketterä liikkeinen Sparta Prahan varaus laittoi tänään päätä eteen joka tilanteeseen. Mahtavaa nähdä kuinka jätkä laittaa ittensä likoon joukkueen puolesta. Pari hyvää viimeistelyä myös maalin edestä.
Katseet kiinnittyivät kuitenkin kahteen uuteen naisvahvistukseen. Vaasan sportin vuoden -02 varaus Miea aloitti tänään vaihdossa, mutta näyttäytyi kentällä viimeisen viiden minuutin ajan. Muutama kosketus palloon, perusvarmalla otteella. Hänestä odotetaan kovaa vahvistusta etenkin keskikentälle butzzy-tuks-Winger akselin rinnalle. Toinen hankinta on ROPS:n naisten vuoden -06 parhaaksi palkittu pelaaja Johanna "terminaattori". Hyökkäyspää vahvistuu rutkasti, kun tämä nainen tekee maaleja lähes joka tilanteesta. Maalintekopaikkoihin hiipiminen muistuttaa hyvinkin paljon Aso "Fuser" maista paitsio haistelua. Selkee kilpailija tämänhetken kärkikaksikolle Ollille ja RO:lle.
Pari try outilla ollutta oli myös kentällä tänään. NITRO pelasi vasenta laitaa ja tulikin välillä ronaldinhomaisilla askelilla, mutta vähän oli ehkä liikaa nuoruuden intoa tässä kaverissa. Välillä hän oli myös totaalisen kahvilla. Myös Edgard oli liittynyt seuraan aurinkoláseineen ja pelasi kelpo peliä, mutta joukkueessamme Jan_neee on ainoa edgard, joten tällä tyylillä ei yksinkertaisesti mahdu enää VGG joukkueeseen. NITROa pidetään vielä hetki silmällä, sopimusta ei tällähetkellä ole kuitenklaan tekeillä.
Tässä vielä päivän tähdet:

*** Johannan maalit
** Miea kentälle 85 minuutin kohdalla
* NITRO

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.