IRC-Galleria

VGG luisteli perjantaina itsevarmalla otteella Vörkkärin jäällä. Jalat kulkivat jopa niin hyvin, että butzzy, Winger ja TN hikoilivat Lauantaina aamujäällä Hietalahden lumisessa kaukalossa. Kyseisestä lumisuudesta on tulossa pieni kommentti myös Pohjalaisen tekstaten osastolle, mikäli mielipide menee seulan läpi. Joten katselkaa tarkasti nimimerkkiä ”VGG”.

Perjantain huumassa katseet kohdistuivat Paten odotettuun paluuseen rajalta. Lievistä sirpalevammoista kärsivä Pate oli iloisella pelipäällä, vaikka kiekko pomppikin välillä ilkeän näköisesti pohkeeseen. Taistelijaluonne ei tästä lannistunut ja hän tekikin muutaman kauniin maalin loistavan kuvion päätteeksi. Pate kuitenkin poistui paikalta ensimmäisen pelin jälkeen. Tietolähteet kertovat, että Pate olisi saanut äkillisen komennuksen rajalle puutulliepäselvyyden vuoksi. Tehot kuitenkin tänään debyytissään 2+2.

Tero pelasi toistamiseen VGG:n joukkueessa. Lainasopimus on tämänvuoden loppuun voimassa, joten kysymysmerkkejä on ilmassa, mitä kauden jälkeen. Pelasi perjantaina loistavasti puolustuspäässä nakutellen syöttöjä omilleen. Jalkakikkaa oli kuitenkin hieman liikaa ja täten turhia kiekonmenetyksiä helpoissa tilanteissa. Kuitenkin Joe Thorntonmainen ote peliin ja illan saldo olikin yhteensä 2+5

TN vakiinnuttaa paikkaansa VGG:n puolustuksessa. Matin ja TN:n tulo joukkueeseen tänä vuonna tietänee mm. butzzyn siirtymistä hyökkäykseen? Kuitenkin paketti oli kasassa miltei läpi pelin. Alkukankeutta TN:llä oli ehkä näkyvissä, mutta syötöt omille ja varmoista paikoista häkki heilumaan. Antaa itsestään kaiken likoon eikä kaihda kontaktipelaamista. Tänään 1+4.

butzzy paransi liikettä huomattavasti perjantai illan aikana ja se tuottikin tulosta. Nyt myös puolustuspäässä verkot eivät heiluneet ihan joka tilanteesta. Maalinteko on tökkinyt hieman ja nytkin tuli tuhrattua useampi ns. varma maali. Ne ehkä annetaan anteeksi muiden osa-alueiden onnistumisilla. Keskikentän pörräilyä perjantaina ja hyvää yhteispeliä Wingerin kanssa. Tehoiksi kilahtaa 3+6

Antsikka liukui huomaamattomasti moneen tilanteeseen ja niittasi maaleja Andrei Kostitsynmaisesti. Puolustuksessa hän oli kuin Mike Komisarek eikä antanut tilaa vastustajilleen. Liike ei ollut mikään paras mahdollinen, mutta peli oli malliesimerkkiä siitä, että aina ei tarvitse luistella hiki hatussa, jos osaa sijoittua oikein. Ilahduttavan maalirikas höntsäily tältä mieheltä, 5+2.

Winger kärkkyi hyvin vastustajan siniviivan tuntumassa ja iski aika ajoin varmoja maaleja. Jaksoi luistella myös omaan puolustuspäähän auttamaan ja blockasikin useita laukauksia. Ennnen pelejä oli vielä epävarmaa pelaako Winger jalkavamman takia, mutta hän läpäisi lääkärintarkastuksen juuri ennen pelejä. Tehot tänään 6+3.


Tilastot 08-09
nimi pelit maalit syötöt pisteet jäähyminuutit

Winger __7 ____25 ____20 ____45 ______4

butzzy ___7 ____14 ____29 ____43 _____ 87

tuks____4____22 ____14 ____36 _______0

RO _____4 ____16 ____17 ____33 ______2

Antsikka__5 ____15 ____12 _____27 _____ 0

Yaakko___4 ____11 ____15 ____ 26 _____ 4

Tero_____3______5_______8_____13_____2

Arteta ___1 ______5 _____3 ______8 _____0

TN _____3 _______1 _____6 ______7 _____0

Matti_____1______3______3______6_____10

Pate_____1______2______2______4______0





Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.