IRC-Galleria

care73

care73

on onnellinen <3

elikkä elikkä....Tiistai 17.01.2006 02:46

Tosiaan, kamuni synnytys käynnistettiin tiputuksen avulla aamulla.... yhdentoista aikaan alkoivat kunnon supistukset.... siitä se meno oli vaan yltynyt... muuta kivun lievitystä ei voitu/keritty antamaan kuin ilokaasua =/ (ai... auts...voi Kamu-parkaa).
Avautuminen tapahtui nopeasti (niin ja kivutkin on ollut sen mukaiset) ja kun soitin Kamulle noin klo:13.10 sain tiedon että on 3cm auki... noh... minä odottelin himassa ja laitoin ruokaa, että mies tulee töistä ja pääsisin laitokselle lähtemään, mutta kuinkas ollakkaan... sain n. klo:14.20-14.30 tiedon syntyneestä pienestä tytöstä. Pienen alkutaival alkoi hiukka takkuisesti, hänen hengitys pysähtyi syntymän jälkeen vielä äidissään kiinni ollessaan. Onneksi hän virkosi nopeasti ja sitten häntä jo vietiinkin lastenlääkärin huomaan.
Soiteltiin tuoreen isän ja äidin kanssa... sovittiin laitokselle menosta, lasten hoidosta (tuore isukki ei voi pitää lapsia työn takia)...
Sain sapuskan tehtyä, ruokittua oman lapsi katraani ja itsekkin syötyä kun mieheni tulikin töistä. Pikaisesti siinä kuulumiset vaihdettiin ja siten olinkin jo menossa Pian kanssa laitokselle päin. Kamuni äiti koukattiin matkalla kyytiin, kukkakaupan kautta suoraan laitokselle. Kamu oli hiukka "tyhjän" oloinen ja uupunut rankasta kokemuksesta.
Menimme vastasyntyneiden osastolle...
-"voi herran jestas kun on pieni" <---- pääsi mun suusta =o
kävin kysymässä hoitajilta, että voiko pientä kuvata, ettei häiriinny salamasta =) ja sitten sain napattua parit kuvat &lt;sydän&gt; pienestä kummitytöstäni &lt;sydän&gt;
Vastasyntyneiden osastolla ei saa vierailla kauaa eikä enempää kuin kaksi vierasta kerrallaan joten aloimme hiipiä hisseille päin kahvioon mennäksemme. On harmi että emme voineet viipyä pidempään pikkuisen luona.... olisin voinut katsella häntä vaikka kuinka kauan... niin pieni, suloinen ja viaton. Rakastuin päätäpahkaa. Tällä pienokaisella tulee aina olemaan paikka sydämmessäni, omien lasteni joukossa.
Kävimme kahviossa juomassa kahvit ja sitten olimmekin jo pikku hiljaa tekemässä lähtöä. Otimme Kamuni lapset ja äidin kyytiimme... veimme Kamun äidin hänen kotiinsa , hän otti hoitoonsa Kamuni vanhimman lapsen... ja sitten tulimme itse kotiin Kamuni pojan kera =)
Nyt meillä kaikki jo nukkuu.... mutta mä en saa unta.... se pienokainen on vaan mielessä...
Juttelin Kamuni kanssa n.klo:22 ja sain kuulla, että neidillä oli taas ollut hengityskatkos illalla &lt;suru&gt; kumpa hän jaksaisi hengittää kunnolla itse...

&lt;sydän&gt; * &lt;sydän&gt; rakas kummityttöni &lt;sydän&gt; * &lt;sydän&gt;

p.s. mun kummityttö albumissa voi kurkata kuvia

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.