IRC-Galleria

care73

care73

on onnellinen <3

sunnuntai..Maanantai 30.01.2006 10:26

.. pidin ihan koti päivän. Tein taas omia askareitani, eli laitoin pyykkiä, siivoilin ja kudoin "Kirpulle". "Kirpun" villapuku on ollu jo pari päivää valmiina ja pitäis käydä ostaa siihen joutkut kivat napit, tein samaan sarjaan hatun ja lapaset... varmaan pitäis tehdä sukatkin &lt;hymy&gt; Siihen pukuun sopis samanlaiset nalle-napit jotka löysin Camillan puseroon, toivottavasti niitä viellä on siellä kaupassa.

Mietin tässä et monenkohan aikaan Kamu on viemässä "Kirppua" takaisin osastolle??? Meinaavat viedä pikkuisen tänään takaisin, jotta on sit varmasti tiistain aamun lääkärikierrolla. Kerkiinköhän mä vielä nähdä pikkuisen tänään ennen kuin joutuu palaamaan osastolle... vaikka en ole nähnyt pikkuista reiluun vuorokauteen, niin on jo kova ikävä &lt;itku&gt;

Tekstailin eilen kleini kasvattajan kanssa... se oli kaatunut hevosella tiistaina ja osittain jäänyt hepan alle... onnex ei kuitenkaan käynyt pahemmin ja selvisi vain ruhjeilla, kuten heppakin. Siinä oli onni onnettomuudessa. Sovittiin et mennään viikonloppuna kyläilemään koko perheen voimin... ja varmaan sit ens viikolla se tulee meille kyläilemään, kun haluaa tutustua meidän Rhondaan. Vähänx jänskää... enään pari viikkoa niin meillä pitäisi olla uusi hauvavauva &lt;sydän&gt; toivottavasti kaikki menee hyvin ja mun unelma vihdoin toteutuisi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.