IRC-Galleria

care73

care73

on onnellinen <3

[Ei aihetta]Lauantai 18.02.2006 13:18

taas on päiviä vierähtänyt edellisestä kirjoittamisesta.
Keskiviikkona haettiin koiran pentu ja siitä lähtien on ollut kivaa hulinaa aamusta iltaan.. Rhonda on hyvin ottanut pennun vastaan... välillä se on ihmetelly et mikä karvapallero sen jaloissa pyörii ja välillä se yrittää vähän leikkiä sen kanssa... mutta tosi varovainen Rhonda on kun toinen on niin pirun pieni &lt;hymy&gt; se on aika huvittavan näköistä.... silloin kun Bella meinaa mennä Rhondan paikalle, niin Rhonda välillä ärähtää pienelle... mut ei mitään "vihaista" murinaa... aika hyvin Bella jo tietää että mitä ei kielto tarkoittaa... on se vaan niin ihana &lt;sydän&gt; mun ikioma pallero.

Kävin eilen taas Kamulla illalla kahvilla, mun rakas kummityttö on kasvanut valtavasti siitä mitä se oli syntyessään &lt;sydän&gt; siinä se pikkuinen kipristeli masuaan ja nukkui mun sylissä &lt;virne&gt; se on niin ihana.... saa nähdä että millon on ristiäiset...

Hiihtoloma alkoi perjantaista... meidän Toni lähti kaverinsa perheen kanssa viettämään hiihtolomaa keskisuomeen... toivottavasti kaikki menee hyvin ja pojat osaa olla koheltamatta.

Hauskaa hiihtolomaa kaikille... nauttikaa lomasta ja rentoutukaa kunnolla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.