IRC-Galleria

catbeast

catbeast

taksikuski vaan

Blogi

- Vanhemmat »

Graah!Sunnuntai 30.10.2005 07:47

Että sitten ihmisen pitääkin olla hullu. Tai no hullu ja hullu... Rahankiilto silmissä. Aika sikkii silti. Mut kivaa on. Selkä vaan kiukuttelee.

The naked chefPerjantai 28.10.2005 01:34

Olen liian hyvä vaimo. Tänään on hellittelypäivä... Sauna lämmin, mies istuu siellä ja vein sille pullon huurteista. Tässä teen ruokaa... alasti. Upeeta.

SuhteellistaTorstai 27.10.2005 05:36

Kaikki on suhteellista. Kuka keksi suhteellisuusteorian? Niin... Edelleen kesänakit auton alla ja helkkarin liukas keli. Ajoin sitten yksistä liikennevaloista punasilla läpi ku en uskaltanu pysähtyä siihen... En olis päässy enää liikkeelle. Onneks ei ollu poliiseja liikenteessä. Hauskinta on se, että autossa on 70 litran tankki ja tankkasin sinne 78 litraa...? Olis menny 80 mutta en sit viittiny. Upee auto meillä.

Miks ihmisen pitää rääkätä itteensä? Aamulla pitää klo 06:00 hakee ensin ukko töistä ja sit ite mennä klo 09:00. Ja tässä mä vielä oon. Vois joskus vähä ajatella enste...

Märkä päiväKeskiviikko 26.10.2005 23:04

Mahtavaa tämä työttömänä oleminen. Puhelin on soinu koko päivän siitä lähtien kun heräsin (eli about 13 reikä reikä). Töitä ois nyt niin paljon kun ehtii tekemään. Kannattaa hankkiutua työttömäks...

Suhteellisen kiva keli tuolla ulkona. Räntää tulee vaakatasossa ja kesärenkailla on edelleen jänskää ajella. Kannattaa kokeilla! Ja vittuilla taksikuskeille.

quyörKeskiviikko 26.10.2005 05:04

Juuri näin. Pitikin lähteä. Teekkareiden saunaillat on pahimpia. Etenkin jos joukossa sattuu olemaan edes muutama tuttu... a) sieltä ei pääse pirullakaan pois kun koko ajan jää suustaan kiinni ja b) on melkein pakko juoda kaljaa että jaksaa katsella niitä muita kännissä. Sanoisinko että... Elämä on. Mutta se on uusi päivä ja uudet kujeet - eiköhän se siitä!

Voi elämän karut kävyt...Tiistai 25.10.2005 21:27

Vai että tämmösiäkin ois tarjolla. No mitäpä tänne osais kirjotella...

Maalla tuli vietettyä melkein jopa 2 päivää. Siellä oli ihan pirun kylmä. Tosin se paikka onkin ihan skutsissa jumalan selän takana ettei mikään ihme että persus paleltu... Mutta kivaa siellä siltikin aina on.

Auto teki kepposet eilen. Ei irrottanu käsijarrua pirullakaan. Tosin en ihmettele kun kateltiin sitä jäämäärää mikä sinne pohjaan oli ilmestyny... Mahtavaa.

Parin viikon päästä pitäs ilmeisesti johonkin pääsykokeisiin ittensä ängetä. Aivan upeeta.
- Vanhemmat »