IRC-Galleria

catbeast

catbeast

taksikuski vaan

Nyt on kyllä...Keskiviikko 31.12.2008 01:48

...jjjännät paikat! Porukat on pikapuoliin kotona. Voipi olla että tulee suhteellisen tiukat paikat. Ehkä pientä vääntöö tai jotain sen suuntasta. Ken tietää? Vai Barbie?

Kettu kuittaa. Öitä.
Hieno joulu. Oikein mainio. Helvetillinen flunssa: pää täynnä räkää, kurkku kipee, yskää, korvasärkyä ja poskiontelontulehdusta. Mitä muuta aikuinen nainen voi joululta toivoa? Mää vaan kysyn! No, veljen 4- ja 1-vuotiaitten poikien kans oli mukava leikkiä mut avot - saihan nekin nyt sit kunnon lenssun. Veljeä ja sen vaimoo myöten. Kaikki kipeenä. Hyvä minä! Ja oon ollu töissä kaikki neljä päivää mitä oon ollu kipeenä. Ihan zombiena vetäny pitkin käytäviä... Mut selvisin. Nyt olis pari vapaata, sit 9 päivän työputki, 1 vapaa ja taas 5 päivää töitä. Ahne paska! Koulujuttujakin kai pitäis ehtiä jossain välissä zuumaileen. Kyllä ne siitä suttaantuu... Sit ku tehdään kiukulla niin niitä kans väännetään oikein olan takaa.

Että hei hei ja hyy hyy. Ja sillee. Aune kuittaa!

No justiinsa juu...Sunnuntai 09.11.2008 21:29

Kattelin kalenteria ja totesin että mulla on kolme viikkoo aikaa tyhjentää tää kämppä! Tuleekohan mulla kiire? Jos vanhat merkit pitää paikkansa niin joo... Normi setti. Nyt vituttaa.

Vittumaista.Tiistai 30.09.2008 14:50

Viime yö meni vessassa juostessa. Valehtelematta varmaan kymmenen kertaa ramppasin edestakasin... Tuli kummastakin päästä kaikki ulos. Nyt ei sitten pysy mikään sisällä. Yritin vettä juoda niin hop! Juoksujalkaa takasin kaakeliastiaa morjestaan. Suhteellisen vittumainen tilanne. Kaiken kukkuraks vasenta polvee ja ukkovarpaan tyviniveltä alko särkee ihan helvetisti. Mitään lääkettä ei voinu ottaa ku mikään ei pysy sisällä... Mitähän seuraavaks?

Kouluunkin pitäis kohta raahautua... Ja homehtua siellä myöhään iltaan asti. Se on sitten moro.

Paula Koivuniemi päivää.Maanantai 29.09.2008 19:33

Ääni meni - taas. Tosin tällä kertaa se ehkä johtu siitä viskimäärästä mitä tuli kiskottua naamariin... Vauhdikas lauantai takana, josko kroppa tänään yrittäis pysyä vauhdissa mukana?!

Ahihi...Torstai 25.09.2008 23:30

Huah. Kierrokset senkun saa lisää vauhtia. Tulisko tänä yönä uni? En usko. Huomenna voi sit nukkua Hesassa. Jee.

Voe helevettilääne...Torstai 25.09.2008 02:52

Näin se homma sit etenee. Aamu koulussa, ääni kateissa. Ilta töissä, ääni palas osittain mut tilalle tuli kuiva yskä ja pisteenä i:n päälle kaikki räkä kerääntyy poskionteloihin. Veikkaanpa että oli kuitenkin parempi vaihtoehto se ääni kateissa... Ainakin kanssaihmisten kannalta ajateltuna :D

Mutta joo. Taapersin sit viimesillä voimillani iltavuoron jälkeen hakemaan autoo jolla pitäis kolme seuraavaa päivää tehdä töitä... Sitä vekotinta ei sitten näkynykään missään. Odottelin puolisen tuntia ja sieltä se isäntä ilmesty kolisevalla kaaralla - myöhässä kuten tapoihinsa kuuluu. Seuraava puoli tuntia meni varauskirjaa ihmetellessä... Voin kertoo että mulla tulee oleen todella mielenkiintoset kolme seuraavaa päivää! Mee sinne, tuu tänne, tee sitä ja tätä ja tota... Ja joka paikkaan pitäis ehtiä samaan aikaan. No, ei tuu ainakaan tylsää - jos jotain positiivista pitää siitäkin riemusta hakee.

Palatkaamme astialle sunnuntaina - jos olen enää hengissä. Pitäis ehkä sairastaa loppuun asti joskus...

Just näin.Keskiviikko 24.09.2008 13:09

Maailma on perseestä. Tai siis ihmiset... Ei vaan voi ymmärtää. Ja sit kun meikäläisenkin olo on mitä on niin morjes... Tekis mieli vaan jäädä sängynpohjalle.

[Ei aihetta]Lauantai 20.09.2008 21:02

Mummu on nyt saatettu haudan lepoon. Pieni, itkuinen joukko saattamassa. Voin kertoo että oli ihan helvetin vaikeeta...

Plussana vielä sain 4-vuotiaalta veljenpojalta turpaan. Alahuuli turvoksissa, vertakin tuli tyylikkäästi. Etuhampaita särkee aika lailla... Että hyvin menee. Mutta menköön.

Huhhahhei.Tiistai 16.09.2008 23:20

Mä tykkään mun kämpässä ehkä eniten sängystä. Oon ostanu mieleisiä lakanoita, niissä on kiva köllötellä ja nukkua. Ja ennen kaikkee se sänky on pehmee ja tarpeeks iso. Ehken osaa sisustaa mut mukavuuteen osaan ainakin panostaa :D

Nim. olen taas kuumeessa ja saatan hourailla jotain omituista