IRC-Galleria

Kouluratsastusta!Keskiviikko 22.09.2010 18:15

Eilen satoi koko päivän vettä kuin esterin perseestä, ja meillä oli sovittuna koulutreenit heppojen kanssa. No, eihän siinä muu auttanut kuin pakata hevoset koppiin ja ajaa maneesille.
Fannille oli vapaapäivä tehnyt jälleen tehtävänsä, sillä kokorata leikkaa laukassa, ei meinannut onnistua sitten mitenkään päin :D Alkuun tamma tykitteli, sitten rauhottui hieman ja alkoi tarjoamaan sulkua,vaikka pyllyn ja etuosan olisi pitänyt kulkea samaa uraa :D No kun ei sitten sulkutaivutuksetkaan kelvanneet, niin sitten Fanni päätti tarjota vaihtoja askelessa, ei sille voinut kuin nauraa,niin tunnollisesti se yritti tarjota vähän vaikeampia liikkeitä, mitkä tosin osoittautivat sille helpommiksi. Pohkeella ei voinut ajatellakkaan korjaavansa, sillä paketti olisi rähjähtänyt :) Jarruttaakkaan ei oikein voinut (ei ohjalla,eikä istunnalla),sillä siitä seurauksena olisi ollut epämääräiset sulkutaivutukset laukanvaihtoineen.
Sitten kun vaan istuin ja odotin, laskin askelia, tehtävä onnistui täydellisesti, tamma pysyi koko pitkän radan linjan suorassa,laukkasi terävästi,mutta hyvin hyvin rauhallisesti ja jatkoi samaa laukkaa aina sinne kulmaan asti. Jeee!!!! Kaikki lähti sujumaan hyvin ja helposti kunnes maneesiin saapui joku hevonen ihan eri planeetalta ja vinttasi sillä samalla sekunnilla ratsastajansa alas ja lähti pukitellen kiitolaukkaa ympäri maneesia, iso ruunan rötkäle lensi muutaman kerran nurin,kun kaahasi moista vauhtia. Maneesissa jo aiemmin ollut poni innostui myös riehumaan ja laukkailemaan täysiä, selässään istuvasta tytöstä huolimatta. Fanni seisoi pitkänsivun puolivälissä ja bemari teputti toisessa päässä ympyrällä. Show kuitenkin oli aika pian ohitse ja taas saatoimme jatkaa treenejä. Nyt hevoset olikin entistä pörheämpiä :D Treenit vedettiin kuitenkin kunnialla läpi ja lähdettiin kotiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.