IRC-Galleria

Fannin kanssa koulukisoissaMaanantai 11.04.2011 14:19

Lauantaina lähdin aamulla klo 05.00 kohti Anjalaa ruokkiin ensin hepat ja sitten letittään Fannia. Ennenkuin olin saanut ensimmäistäkään sykeröä valmiiksi, alkoi tammalta paska lentää. Se hevonen tietää tasan tarkkaan, milloin ollaan lähdössä kisoihin, ja hyvä niin, osaa kyllä laittaa parastaan myös sen mukaan.
07.15 pääsimme lähtemään pihasta. Ninja oli saanut mahataudin, joten yksin oli lähdettävä ajelemaan kohti Poria, missä kisat pidettiin.
Fanni osallistui kahteen luokkaan, jossa oli myös eri tuomarit.
Aikuisohjelma toimi hyvänä verkkana Fannille, joka on hitaasti vertyvä hevonen. Ohjelmassa tuli pieniä rikkoja, Fannin jännittyneisyyden takia, mutta yllätykseksi vetäsi yli 60% tuloksella luokkavoiton.
Välissä oli yksi luokka, jonka jälkeen alkoi K.N.Special (helppo B)
Kävin Fannilla vähän keventelemässä maastossa odotellessani verkkaryhmäni pääsyä maneesiin.
Rata meni kokonaisuudessaan ihan hyvin, pieniä ja kalliita ratsastajan virheitä lukuunottamatta. Ajattelinkin radalta poistuessani, ettei varmaan pisteet riitä edes sijoille. keventelin ja kävelin Fannin ja lastasin sen traileriin. Kun sain traikun luukut kiinni, kansliasta kuulutettiin, että olin voittanut luokan ja sain valmistautua palkintojen jakoon. Kävelin sinne sitten ilman hevosta ja olin kyllä tosi tosi yllättynyt!
Arvostelukaan ei ollut huono. Tienkin niistä kohdista, missä virheitä tuli, ei voinut antaa paljoa pisteitä, mutta paremmat kohdat taas näkyi useampina 7 papereissa.
Kumpikin tuomari kehui ratsastusta sanoin: siisti,napakka,tasainen
Oli oikein mukava lukea jälleen, että oma ratsastukseni oli hyvää.
Kotimatkalle lähdettiin kokemusta ja kahta sinivalkoista ruusuketta rikkaampana :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.