IRC-Galleria

Estekisat part 2.Perjantai 01.04.2011 15:58

Keskiviikkona oli jälleen iltakisat Anjalassa. Fanni hyppäsi vain 80cm, oman mielettömän kisajännitykseni takia.
Jännitys ja hermostuneisuus tarttui kyllä hevoseenkin verryttelyssä ja tuntui, ettei taas mistään tuu mitään :) taisi siellä päästä muutama ärräpääkin, kun tamma viskeli niin jäätäviä pukkeja :)
Noh, sen enempää ajattelematta lähdin radalle.....viu, viu, viu! Siellä määräsi ratsastaja suunnan ja hevonen sitten loput ;) Voitte vain kuvitella kuinka lujaa siellä mentiin. Mulla hukkui jossain vaiheessa ajantaju, et mihin esteelle meidän piti mennä, ihana coutsi sit neuvoi kun huusin kesken radan, että "mikä este sitten?"
Fanni teki 0/0 radan, ylivoimaisesti parhaimmalla ajalla, ollen näin 80cm voittaja. :)

Eilen meillä oli kouluvalmennus. Meitä oli tunnilla kolme, Ansku ja Paavo, Mari ja Smilla sekä minä ja Fanni. Laitoin Fannille kanget, taas vaihtelun vuoksi.
Yllätykseksi Salla laittoikin mut ja Marin meneen tunnin ilman jalustimia :D Nauroinkin,etten edes muista milloin viimeks olisin ratsastanut ilman jalustimia (Fannilla en ainakaan koskaan, ellei ilman satulaa menoja lasketa..enkä edes Panzulla mennyt ilman jalkkareit) :D Miksköhän?
Fanni on onneks niin tasanen, ettei sielt voi tippua...paitsi kun se yhtäkkiä päättää singota johonkin suuntaan tai pukittaa, silloin ratsastajan tasapaino on vaarassa. :) Kyllä se eilenkin teki niitä omia pyrähdyksiänsä, mut en kyl ees meinannut tippua. Onkohan mun tasapaino jotenkin huomaamatta vähän parantunut???
Joo, tehtiin paljon avoja ja sulkuja, koottua ravia ja koottua käyntiä. Fanni oli taas niin super-hieno! Salla sanoikin tunnin lopuks, että ihan syystäkin saa olla tosi tyytyväinen tammaan, se teki tosi hyvin töitä koko tunnin! :)
Tänään mennään jotain vähän kevyempää ja huomenna olis sitten Nevalan Karin estevalmennus. Jee!!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.