IRC-Galleria

tänää oli ihan kiva päivä=) tosi lämmin, jaa heräsin joskus puol 10 kun iskä kävi tökkii, yääää. sitten otin kaikki julisteet alas seinältä ja järjestin ne uuestaan takas=) tuli hiano nytten.
siiiiiitten vaatteet päälle, meikki, hiukset ja ruokalalle. elikkäs lassen kaudenpäättäjäiset ni mulle oli oma suklaakuorutettu kääretorttupala,nams,kits<3 jaaaaaaaaa sitten mulla oli siellä ruokalassa mukana ämpäri ni yritin paikallistaa jotai radiokanavaan, missä joku olis selostanu formuloita koska ne päättäjäiset kesti liian kauan enkä kerenny kotiin näkemään lähtöö. ämpäri oli paska kun ei sieltä kuulunu kun nova, varkaus ja nrj yms jotai tyhmii, mutta liekköhän kukaan F1 radiossa kertoileekaan.

sit lähettiin kahvien jälkeen varkain sieltä ruokalalta kotiin, iskä oli kotona ihan kun sillä oli taas fuckgishsfhfjsfshsjfpaskahjgfjperkelegdsgfh, ni! no iskä kerto räikkösen, kovalaisen ja muitten tilanteet, sano että räkä ykkösenä, mutta ei sitten viittiny kertoo että se oli vaan väliaikasta, HA. näin puolet kisasta jotai 31 kierrosta, ja mun tulosveto meni hiukan osmasti, veikkasin massan voittoo, joo niin kävi jehei, mutta sitten veikkasin että räkä 2. ja hamilton 3. mutta ne olikin toisin päin. mutta jennillä vasta perseelleen menikin, tosin se veikkas oikein että kovalainen oli 9. damn, miks ei voinu olla 8. olis saanu pisteeeeeeen. hamiltonia kyllä jossain määrin kunnoitan=D aina proo heppu, F1 debyyttikaudellaan noin jees alkanu, hyvä sille. mutta jooooo

sen jälkeen jotai emoilin, en es muista.=) mietin jotai mun ja jennin pään menoks, ni ajattelin että voitas mennä takapihalle hengaa, ehotin jepalle, muta ei see innostunu, yää. sitten sain kuningasajatuksen - sulkapalloo pelaamaan, koska ulkona ei es tuuleHAHAA. mp3 korville, aurinkolasit silmille ja ulosvaan, äippä varotti että nurmi on märkää mutta eihän se ollu! juuri siinä missä mörkö oli seinonut oli vähän lunta mutta muuten se ei ollu viittiny kostuttaa pihaa.<3 eli kesäEsa oli tullut varkauteen.

pelaattiiin varmaan tunti, ja oli tosi tyyntä! ==) kuuntelin ämpäristä kaikkee coldplay ja miss eliotin, mikan ja mcr väliltä sitten tuli myös jotai amispoppii, avrilia ja robbieta, nautin=)<3
sit jenniltä loppu mpstä patteri ni se kyllästy pelaamaan sulista ni tultiin sisälle, oli kyllä ulkona ihana keli, lämmintä!!!!!11 join vettä jos kiinnostaa, semmosta tavallisesta lasista.
katottiin jennin kanssa kotikatu jaaaaömsitten´aja varovasti, termo´, iskä lähti töihin;>

tilasin lasselta ja äitiltä mäkkäristä jätskin ja ranskalaiset. ne kävi siellä mutta siellä olikin kauheeeeeeee jono ja tulivan tyhjin käsin takas. no ei se mitään. äiti yritti tyrkyttää ruokaa mulle, sano tekevänsä puuroo, mutta ei kelvannu koska ei meiillä oo hilloo! lopulta se teki sitten mulle grillileivän, jossa oli sinappia, juustoo ja tomaatia, nam. no äsken söin sen ja join mun lempimukista maitoo, nimittäin jennin violettia hemulimuki! tsorry jenni lainasin sitä salaa mutta kun se on niin hieno, ihan kicksejä saan, no enkä oikeesti! osmat jo luulitte(ei kannata ihan noin nopeesti vaan luulla tyhmiä)=) jenni anna anteeks;>

nytten sitten vaan tässä oon dataillu ja kirjotellu tätä.=) luin myös erään matkakertomuksen. äsken tuli niiiiiiiiin hauska biisi täältä nrjltä; I WANNA HAVE YOUR BABIES, lalallaalalallllalalalaalaaalalala==) video on niiiiiiin oiva että ette edes tiedo, joku voi sitten kertoo jos tietää ton esittäjän.=)

nytten vois vähän käyä dataa aapelissa ja sitten kerkeen vielä kattomaan tanssii tähtien kanssa ja sitten pesen meikit, yökkäri, villasukat ja lukemaan muumipappa ja meri, että tuleeko se mörkö tänäkin yönä ja saapuuko merihevoset enää olleskaan, hope so, nyt hej på dig=)))

p.s. sillon aamulla kun yökkarissäni hihhuloin julisteet uuteen järjetykseen emoiltiin jennin kanssa ja kuunneltiin koko musta paraati!!!!!=)

edit. klo 21.08 ni en mennykkään aapeliin enkä nähny tanssii tähtien kanssa loppua, koska halusimme lassen kanssa ottaa kaikki ilo irti ulkoilmasta ja tyyneydestä, joten pelattiin sitten sulkapalloooo=D ja nähtiin samalla erään nuoripari iltakävelyllä, uusi romanssi koulussamme=====) heehe

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.