IRC-Galleria

Tyttöporukka Ulvilan herjauspelin takana


Joukko lukion naispuolisia opiskelijoita ylläpiti pelisivusto Älypää.comissa lukion nimeä kantavaa peliä, jossa haukuttiin muita koulun oppilaita heidän oikeilla nimillään. Herjauksia sisältänyt peli on nyt poistettu sivustolta.

Ulvilan lukion rehtorin Ari Harjun mukaan asia tuli ilmi, kun yksi lukion oppilas ilmoitti herjauspelistä rehtorille. Pian tämän jälkeen neljän tytön joukko ilmoittautui pelikysymysten laatijoiksi. Rehtorin mukaan tytöt joutuivat välittömästi puhutteluun.

Asian käsittely jatkuu koulun puolelta maanantaina, kunhan tapauksen kaikki osapuolet on saatu selville. Rehtori Harjun mukaan näyttää siltä, että kyseessä on täysin ajattelematon teko, jonka seurauksia ei olla ymmärretty. Mahdollisten oikeustoimien kanssa lukiolla ei ole tekemistä, vaan uhrit päättävät niistä huoltajiensa kanssa.

Antti Sipinen Älypää.comista kertoo, että vastaavia herjaustapauksia tapahtuu äärimmäisen harvoin. Älypää.comin käyttäjät voivat laatia sivustolle vapaasti kysymyksiä. Sivuston sisältöä tarkkaillaan ja asiattomat viestit poistetaan välittömästi.

eikä :DDDDD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.