IRC-Galleria

changei

changei

㉵ - jAkOmIeLi

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Tiistai 14.07.2009 08:54

neljä ja puolituntia sängyssä kieriskelemistä ja yrittämistä saada uni. Nyt ei vaan enää jaksa edes yrittää, vaikka väsyttääkin ihan perkeleesti.

Outoa sinäänsä, sillä harvoin mulla on nukahtamisen kanssa suuria ongelmia. Nyt vain jostakin syystä mieli tuntuu olevan niin levoton, että ajatukset poukkoilevat niin kovaa kyytiä ettei vaan oikein tule uni. Nyt ei edes ole täysikuu. Täyden kuun aikaan pienissämäärin ilmenee juurikin tälläistä, mutta harvoin minä ikinä neljää ja puolta tuntia sängyssä pyörin.

Se vielä on niin huvittavaa että tiedän niiden asioiden joita ajattelen, olevan hyvinkin mitättömiä ja pieniä, sekä tiedostan sen etten nyt tällähetkellä pysty niille mitään tekemään, joten fiksua olisi vain ajatella jotakin mukavaa ja antaa itsensä vaipua uneen. Se vain on niin paljon helpommin sanottu kuin tehty.

Noh, mitä minä sitten läpikäyn?

Minulla on 82e lasku, joka nyt meni perintätoimistolle, ja siitä on tulossa sellainen noin 100e lasku. Alunperin laskun summa on ollut 65e, mutta kun olen ollut niin rahaton etten ole saanut maksettua sitä, niin nyt sitten pitää maksaa se ihan saatananmoisten korkojen kanssa.

Unkarinreissu suunnitelmat tuntuvat kusevan, tai jos eivät kuse ihan totaalisesti niin muuttuu ainakin radikaalisti. Mukaani oli yhdessä vaiheessa lähdössä useampikin ihminen, ja olin suunnitellut reissun niin että sinne lähtisi useampi ihminen. Sitten vähitellen kun olen yrittänyt saada kyseltyä ihmisiltä että koska varataan matkat, koska ostetaan festariliput ym. niin porukka ei ole oikein osannut sanoa yhtään mitään siihen. Nyt olen tulkinnut asian niin ettei sinne olekkaan kukaan muu lähdössä kuin minä, joten joudun (tai voi olla että hyvällä säkällä voi ehkä jopa sanoa että pääsen) siis reissaamaan yksin. Onneksi sentäs perillä siellä festareilla on muita suomalaisia tuttuja. Sinäänsä maa ja reitti sinne on minulle tuttu, niin ei se yksin matkustaminen ongelma ole, mutta jotenkin vain on sellainen olo että ottaisi niin mielellään edes jonkun matkaseuraksi. Suurinosa frendeistä väittää ettei ole rahaa lähteä sinne, mutta ovat silti matkustamassa eteläsuomesta ilosaarirockiin, jonne matkustaminen maksaa ihan v*****i, sekä liput maksaa ihan v*****i. Pari kymppiä siihen päälle niin sillä jo kattaisi koko unkarin reissun, jotenka oikeasti kyse ei voi olla rahasta.

Minun pitäisi saada aikaiseksi toimittaa sossuun muutama hassu lappu että saisin tälle kuulle rahaa, sillä en saa tässä kuussa opintotukea niin silloin onneksi maamme sosiaaliturva tulee auttamaan, sekä maksaa minulle tässä kuussa tuplahinnan mitä minun opintotuki on. Vaan kun nuo tulostetut tiliotteet ovat lojuneet tuossa pöydällä jo monta päivää, enkä ole vieläkään saanut aikaiseksi selvittää että mikä kaavake minun edes sinne pitää täyttää, kun on kokoajan ollut aina mukama jotakin parempaakin tekemistä, vaikka luulisi että raha olisi ihan tarpeeksi kova motivoija tekemään niin pieni homma kuin täyttää ja lähettää pari hassua lappusta.

Sitten vielä kaikenlisäksi illalla syömäni mozzarellapizza sai vatsaani jotenkin oudon fiiliksen. Se ei ilmiselvästi pitänyt siitä. Sekin ehkä hieman vaikeuttaa nukahtamista

Hyvin pieniä ja mitättömiä asioita, mutta silti jostakin syystä ne valtaavat mieleni niin että menetän yöuneni. Se on järjetöntä

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.