IRC-Galleria


Murhista vattupuskissa:
en yhtään ihmettelis jos joku läytäis jonkun kuolleena vattupuskasta. Oli meinaan aika hyytävä mammeliini kun yritti katseella häätää meitä pois "hänen" puskastaan. Ja kyllä niistä marjoista kannattikin tapella, oli meinaan melko hyviä :)

Loikista ojaan:
Miisa taitaa ne. se otti oikeen spurtin ja loikkas suoraan ihan puskittuneeseen ojaan, tömähti pohjalle ja ihmetteli hetken että miten täältä pääsee pois. kyllä se sieltä sitten kömpi ylös hieman pöllähtäneenä, mutta muuten aivan kunnossa. siinä oli tän päivän terrieri naurut. HahHah


Nokkakolareista:
tänään oli taas jollain ihan kauhee kiire kun tulin töihin. takaa ohitukseen ja melko tiukka tilanne kun kurvas takas omalle kaistalle. Kyl tuol liikenteessä aina välillä näkee melkosta törttöilyä.

Epäkohteliaista soittajista:
ne on semmosia jotka ei esittele itseään ja tiuskasee vain onko Kyllikki! ja sit kun sanoo että voin yhdistää niin ne ei lainkaan kiitä. ja sit soittaa viel uudestaan ja tivaa kännykän numeroo. muutenkin ne on semmosia inhottavia. mur

Hiippailevista asiakkaista:
ne hiippailee toimistoon just kun oon puhelimessa ja puhelen Petrin kanssa. niitä ei muuten näy, mutta ne vaistoaa sen kun olen puhelimessa tai sitten ne hiippailee sillon kun on juuri haukannut palan leipää. Niillä on niinsanotusti ajoitus kohdallaan.

Kalliista hummereista:
ne maksaa 10kipale Rismassa. eikä oo ees tuore vaan jäässä. on siinä ravulla hintaa. mut rapu juhlat pidetään jos ei hummereita raaskita ostaa niin ainakin sitten tavallisia rapuja ja katkarapuja. niin se on!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.