IRC-Galleria

aamu jumitustaTiistai 29.08.2006 11:46

olin vähän pöllähtäny aamulla kun kello soi varttiavaille kuus. mietin hetken aikaa katsoessani että kuka on tehny mulle näin julman pilan ja laittanu kellon soimaan. no hetken mietittyäni muistin että mulla on aamuvuoro, eli olin ihan henkilökohtaisesti laittanu sen kellon kyseiseen aikaan soimaan. no tietenkin torkuin siinä sitten hetken vielä ennen nousua ja Miisa kömpi kainaloon. se on ihana kun se aina tulee aamusti kellon soitua kainaloon halittavaksi :)


oon nyt sitten jo selvinny tänne töihin saakka. ei täällä oikeen oo mitään tekemistä, kun ei oo paljoo pelaajia, mutta eiköhän tästäkin päivästä selvitä ilman suurempia tyslistymisreaktioita.


käytiin eilen vihdoin ostamassa tuplalevee peitto. ei mun sit tarvii enää talvella puolustaa mun pientä peitonkulmaa kynsin ja hampain :D mut me ei viel voitu ostaa lakanaa kun ne oli sieltä loppu ja sit ei voitu mennä ostamaan sokokselta, kun pitää kuulemma odottaa siihen saakka kunnes saan taas alennukset... eli ei viel olla otettu peittoa käyttöön.

nypin taas miisalaista eilen, se näyttää ihan hassulta. ja se laitto pään piiloon illalla kun Petri nauro sille. pöh ei pienelle saa nauraa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.