IRC-Galleria

cheni112

cheni112

pää kouluun

kissojen taivasSunnuntai 10.08.2008 21:41

Viiden aikaan aamuyöstä Mika herätti kertomalla että frankie on alhaalla pihalla. en oikeen heti hoksannu mutta sitten selvis että Fränki oli hypännyt/tippunut parvekkeelta, se jollain konstilla oli tehnyt itsensä mentävän aukon ja sielä se oli maassa.

kolme jalkaa poikki ja kitalaki halki. Se reppana makasi sielä odottamassa peloissaan ja paniikissa. Etsittiin fränkille huopa mihin nostaa kauheasti sitä liikuttelematta, se yritti itse siihen ryömiä. Pelolta haiseva ja käsieni alla tärisevä pieni ötiäinen maukui lohduttomasti ja yritti venkoilla kivun itsestään.Mikkikin koitti Frankiä pestä,sillä kun oli verta tassuissa.

Pirttikylästä löytyi lähin Päivystävä eläinlääkäri ja autokin saatiin Markukselta.Tuikku ja Iira lähti viemään Fränkiä sinne. Me luultiin että sillä olisi ollut vain yksi etu- ja takatassu poikki mutta selvisi että ehjänä oli enää yksi etutassu eikä siitä kissaa enää saa, puhumattakaan sisäisistä vaurioista. Fränkie nukutettiin aamu seitsemän aikaan ja haudattiin vanhiksen pieneläin hautuumaalle.

Toivottavasti on olemassa kissojen taivas.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.