IRC-Galleria

Tämä päiväTiistai 06.06.2006 01:12

hmm..Niin ne päivät menee vauhdilla..Päivitetään sitten tuolta 17 päivästä saakka..Eli lomalla on olevinaan oltu. Vantaan cruisingeissa ja X-treme festivaaleilla malmilla tuli käytyä. Cityssä on humpattu viikonloppuisin kovasti. Sekin käy työstä. :) Lordiakin käytiin ottamassa vastaan ja meistä ja GMC,stä otettiin useita kuvia kun kaupugilla ajeltiin, soitettiin Hard rock Hallelujaa ja heiluteltiin suomenlippuja. Juhuu..Kyllä suomi tietää kuka voitti euroviisut.

Parina viikonloppuna tullu oltua cityllä ja joutu sitten suurimmissa ruuhkissa heittelee jopa ihmisiä koteihin, kun takseilla oli niin kovat jonot että immeiset melkein auton eteen hyppi että veisitkö kun hyö ei jaksa venata..Ja mä vein ;) Ikimuistosia reissuja jotkut..Yhteislaulu soi ja poppi raikaa..Joku biisi on ylitse muiden..Hard rock HALLELUJA..Kuka tietää artistin..?? ;)

No niin..Tuli sitten käytyä myös Serkkutytön ylioppilas juhlissa Punkaharjulla. Perjantai iltana oli cruisingit ja sieltä tulin kotia 1.30 yöllä ja aamulla 7.00 ylös ja ajamaan Lappeenrantaan josta sisarukset kyytiin ja sieltä parikkalaan ja isä kyytiin ja sit juhliin..800+ km tuli taas mittariin kahden päivän aikana..LPR,ssa käytiin juhlimassa siskon, broidin ja serkkupojan kanssa..hauskaa oli..Toteemissa soi Hard rock Halleluja ja mä mossasin.. ;) Soi se kyllä autossakin ja jopa Lappeenrannassa tiedetään kuka voitti euroviisut. Satamaan oli rakenteilla taas hiekkalinnat, eli ketkä menee lomareissulla Lappeenrantaan tai siitä ohi, niin käykee vilkaisee..On aika komiat ja ainutlaatuiset..:)

Niih..Aloitin sitten viime viikolla duunin jossa piti olla hyvä liksa..No duuni itse oli aika kanniskasta..Kaikki kunnia sille kuka sitä jaksaa ja tekee..Mun luonnolle ei sovi..Eli kyse on siis suoramyynnistä ja artikkelina pölynimurit..Palkka houkutti, mutta rahakaan ei korvaa kaikkea.. No uutta duunia putkeen. Huomenna Giant motoriin asentaja haku, mutta toisaalta myös toi tilausajo houkuttaa..Niihin autoihin kun voi asentaa popit ja dvd-laitteet . Kukahan ajattaisi mulla D-kortin.. ??

No niin ..Aika mennä tuutimaan..Katsotaan elämää lisää kun keritään.. Elämä on..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.