IRC-Galleria

cisco

cisco

Ruotsi tulloo jo korvista ulos....ääää!!!

Uusi vuosi, uudet kujeet?Keskiviikko 07.01.2009 11:19

Taas vaihtui vuosi, vaikka tuntuu että edellinenki jäi vielä kesken. Joka tammikuussa kuulee kaikkialta hoettavan sitä samaa lausetta, "uusi vuosi uudet kujeet" ja tehdään uuden vuoden lupauksia. Entäs jos kujeet ei vaihtuiskaan?? Viime vuosi oli ihan hyvä, mitä nyt muutama moka tuli tehtyä, mutta niistähän pitää vaan ottaa opiksi. Miksi siis vaihtamaan hyväksi todettuja käyttäytymiskaavoja. Toisin sanoen kujeita.

Mitä toisaalta ei olis uus vuos ilman lupauksia paremmasta. Ajattelin alottaa vuoden heti repäsemällä, eli kampaajalle ja uus luukki päähän. Siitä on hyvä jatkaa. Uuden vuoden kunnaksi lupaan, että en ole muuttamassa tapojani ollenkaan!! (virheitä lukuunottamatta, eli niitä ei tehdä kahdesti, sen verran annan periksi) Eli sama hullu, sekopää, intuitiivinen ja huumorilla höystetty (tasosta ei vakuuta) Keijo jatkaa rellestystä Oulun suunnalla myös vuonna 2009!! Ettäs tiätte varua, joita ei seura kiinnosta.

Sen verran kuitenkin sovittiin pienen ystäväpiirini kanssa, näin elämän parantamisen saralla, että otetaan motoksi kaksi kovaa koota. Kuntoilu ja Koulu. Se, mitä niihin sisältyy, onkin sitte aivan eri juttu. Palaamme asiaan myöhemmin, kunhan se kehittyy. :P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.