IRC-Galleria

hei jengiSunnuntai 29.07.2007 09:18

viikko ibizalla takana ja mukavaa oli. pikku episodi sattu josta lisää myöhemmin mut sim kortteja ei oo enää kumpaakaa eli ei myöskään puhelinnumeroita että pistäkää tulemaan niitä minulle jotenkin jooo :) mun pitäis saada sama numero kuitenki käyttöö jossai vaihees ku osaan jotain tehdä.

edit.
eli laukku varastettiin siellä yhtenä iltana mut sitten jotenki kummallisesti onnistuttii löytää se tyyppi joku tunti myöhemmin ja saatii kamat takasin sitten. tai melkee kaikki, molemmat sim kortit meni, 50e rahaa, aurinkolasit, hallamarkkien kortti ja lohjan ja helsingin kirjastokortit ja suomalaisen kirjakaupan kortti.. hmm. ;D
mut joo kaikki meni hyvi ku sain kuitenki tärkeet tavarat takasin ja matka oli jees :) hyvää musaa joka puolella.. ihan busseista alkaen :) kai sitä pitää lähtee uudestaa sinne joskus sitte ku on varaa olla humalassaki niil 12e kaljahinnoilla. (2dl vesipullo 10e baarissa, hintataso kohallaan kuitenki)
Nii ja sit missään ei tietenkää saanu kuvata mis olis halunnu.. sain niille klubeille aina salakuljetettua kameran mut en uskaltanu kyl ottaa kuvii ku se olis sit viety multa heti ja riittää ku sen kerran menetti. eli perus biitsikuvia vaan löytyy sielt hmpppphhhöömm ehkä nyt vähän suklaata minulle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.