IRC-Galleria

complexity

complexity

Exploration Of Space

Maailman hauskin vitsiSunnuntai 06.04.2008 03:03

Eräässä Englantilaisen yliopiston tutkimuksessa etsittiin maailman parasta/hauskinta vitsiä. Tällaiseen päädyttiin (vapaa suomennos) :


Pari New Jerseyläistä metsästäjää oli lähtenyt metsälle, kun yhtäkkiä toinen heistä kaatuu maahan. Hän ei vaikuta hengittävän ja hänen silmänsä nykivät. Hänen kaverinsa kaivaa nopeasti kännykän taskustaan ja soittaa hätänumeroon. Kauhistellen hän sanoo operaattorille: ”Mun kamu on kuollu! Mitä mä teen?” Operaattori vastaa rauhallisella ja leppyyttelevällä äänellä: ”Ota aivan rauhallisesti, minä voin auttaa. Aivan ensimmäiseksi täytyy varmistaa, että hän on todella kuollut.” Tulee hiljaisuus ja hetken päästä kuuluu laukaus. Sitten miehen ääni palaa taas linjalle ja hän sanoo: ”Okei, mitä sitten?”


Tämä vitsi ei kuitenkaan minun mielestäni ollut niin hyvä kuin toiseksi tullut oli, joka oli tällainen (vapaa suomennos):


Sherlock Holmes ja tohtori Watson menevät retkelle puistoon teltta mukanaan. Tuhdin päivällisen jälkeen he vetäytyvät yöpuulle ja käyvät nukkumaan. Joitain tunteja myöhemmin Holmes herää ja töytäisee uskollista ystäväänsä.

”Watson, katso ylös taivaalle ja kerro minulle mitä näet.”

”Minä näen miljoonia ja taas miljoonia tähtiä Holmes”, vastaa Watson.

”Ja mitä voit siitä päätellä?”

Watson pohdiskelee hetken ja vastaa sitten: ”No, astronomisesti, se kertoo minulle, että on olemassa miljoonia galakseja ja potentiaalisesti miljardeja planeettoja. Astrologisesti, minä huomaan, että Saturnus on leijonan tähtikuviossa. Aikatieteellisesti, minä päättelen, että kello on suunnilleen 15 minuuttia yli kolme yöllä. Meteorologisesti, minä epäilen, että huomenna tulee olemaan kaunis päivä. Teologisesti, voin nähdä, että Jumala on kaikkivoipa, ja että me olemme pieni ja merkityksetön osa universumia. Mitä se kertoo sinulle, Holmes”?

Holmes on hetken aikaa täysin hiljaa ja sanoo sitten: ”Watson, sinä idiootti! Joku on varastanut meidän telttamme!”

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.